Ivanka Trump, fiica lui Donald Trump, a fost îmbrâncită pe holul Casei Albe

Ivanka Trump, fiica lui Donald Trump, a fost îmbrâncită pe holul Casei Albe
Ivanka Trump, fiica lui Donald Trump, a fost îmbrâncită pe holul Casei Albe. Sursa Foto: CNBC.com

Ivanka Trump, fiica fostului președinte al Statelor Unite ale Americii, ar fi fost îmbrâncită pe un hol al Casei Albe de fostul şef de cabinet al lui Donald Trump.

Fiica lui Donald Trump, îmbrâncită pe holul Casei Albe

Într-o carte de memorii care urmează să apară pe piaţă, Jared Kushner notează că fostul şef de cabinet al lui Donald Trump, John Kelly, a îmbrâncit-o pe Ivanka Trump pe un hol al Casei Albe, relatează The Guardian.

Într-o zi el tocmai ce ieşise dintr-o şedinţă controversată în Biroul Oval. Ivanka era pe holul principal din aripa de vest, în momentul în care a trecut pe lângă el. Fără să îşi dea seama că el era nervos, a spus: “Hello, chief”. Kelly a îmbrâncit-o pentru a o da la o parte şi a plecat. Ivanka nu a fost rănită şi nu a mai insistat asupra incidentului, însă în nervozitatea sa Kelly şi-a arătat adevăratul caractera notat Kushner în cartea „Breaking History: A White House Memoir”.

Jared Kushner a menționat că John Kelly şi-a cerut iertare după acel eveniment. Ulterior, Kelly a transmis pentru Washington Post că nu îşi aminteşte un astfel de incident.

Este de neconceput ca eu să îmbrâncesc vreodată o femeie. De neconceput. Nu s-a întâmplat niciodată. Nu aş face niciodată aşa ceva intenţionat. De asemenea, nu îmi amintesc să-i fi prezentat vreodată scuze pentru ceva ce nu am făcut. Mi-aş aminti asta”, a declarat acesta.

De asemenea, un purtător de cuvânt al fiicei lui Donald Trump a precizat că întâmplările relatate de Kushner sunt corecte.

Urmăriți B1TV.ro și pe