PSG pe punctul de a fi EXCLUSĂ din competițiile europene?! „A trișat din punct de vedere economic și…

PSG pe punctul de a fi EXCLUSĂ din competițiile europene?! „A trișat din punct de vedere economic și…

Javier Tebas, preşedintele ligii spaniole de fotbal, consideră că echipa Paris Saint-Germain trenuie exclusă din competiţiile europene din cauza lipsei de fair-play financiar.

De asemenea, în luna octobrie a anului trecut, preşedintele ligii spaniole de fotbal a depus o plângere la UEFA, în care arată că gruparea PSG trişează din punct de vedere economic, fiind finanţată de statul Qatar, informează Știripesurse.

„Cred că PSG ar trebui exclusă din competiţiile europene. Clubul a trişat din punct de vedere economic şi au existat victime ale acestei înşelătorii: echipele pe care le-a eliminat”, a declarat Tebas.

Ultima oră
13:28 - Poliția, mobilizată în Mykonos şi Ios să supravegheze respectarea regulilor anti-COVID, după ce 13 insule greceşti extrem de populare printre turiști au ajuns pe lista roșie a ECDC
13:23 - Alin Stoica, planuri pentru valul 4 al pandemiei: În ultimele două săptămâni s-a triplat incidența. Trebuie să ne pregătim (VIDEO)
13:20 - Armin Laschet, candidatul pentru funcţia de cancelar al Germaniei, are probleme legate de plagiat
13:01 - Acuzații grave din partea sindicaliștilor, la adresa directorului CFR: „Ne-a mințit și pe noi de atâtea ori”
12:56 - GCS: 153 de noi infectări cu coronavirus. Încă un pacient a murit în ultima zi și au fost raportate două decese din luna iunie / 410 bolnavi sunt internați, din care 49 la Terapie Intensivă
12:44 - Ministrul Transporturilor a retras licența doar pentru un operator economic implicat în accidente feroviare, nu și pentru ceilalți (VIDEO)
12:24 - Surse: Festivalul SAGA, anunțat pentru luna septembrie în parcul Izvor, deși încă e pandemie și organizatorul nu are aprobare formală din partea Primăriei Capitalei / Există serioase îngrijorări că vegetația din parc va fi distrusă
12:04 - Jumătate din cei 70 de pasageri ai cursei Londra-Iaşi au prezentat acte COVID false, la revenirea în România!
11:54 - Cătălin Drulă: Sistemul feroviar e subfinanțat cronic de 30 de ani. Trebuie să-l scoatem din groapa în care a fost aruncat / În maxim două luni vom semna un contract de achiziție pentru 20 de trenuri electrice de ultimă generație (VIDEO)
11:53 - Ministrul Cătălin Drulă nu-l demite pe directorul CFR, Ovidiu Vizante: „Și-a cerut scuze”