TRAGEDIE în lumea muzicii: Chitaristul unei trupe legendare S-A PRĂBUŞIT la ieşirea de pe scenă! Veşti TERIBILE despre starea de sănătate a artistului (FOTO)

TRAGEDIE în lumea muzicii: Chitaristul unei trupe legendare S-A PRĂBUŞIT la ieşirea de pe scenă! Veşti TERIBILE despre starea de sănătate a artistului (FOTO)

Veşti triste pentru fanii legendarii trupe de rock Aerosmith.
Chitaristul Joe Perry a fost spitalizat de urgenţă sâmbătă seară, la doar câteva minute după ce a cântat într-un concert al lui Billy Joel din New York.

În vârstă de 68 de ani, Joe Perry s-a prăbuşit la ieşirea de pe scenă, anunţă news.ro citând AFP. Muzicianul nu putea respira şi o echipă medicală i-a acordat asistenţă.

Purtătorul de cuvânt ar artistului a precizat că Perry s-a trezit duminică şi este în stare să comunice.

Chitaristul a fost invitat în concertul lui Billy Joel de la Madison Square Garden, unde a cântat piesa trupei Aerosmith „Walk This Way” din 1975.

Perry a anulat un concert pe care trebuia să-l susţină duminică în Florida, dar „ar trebui să îşi reia turneul ceva mai târziu în cursul acestei luni”, a mai spus purtătorul său de cuvânt.
Cauza exactă a stării de sănătate a artistului nu a fost precizată.

Şi în 2016 el a trecut printr-un moment similar, când a leşinat pe scenă, în timpul unui concert al grupului Hollywood Vampires, o altă formaţie cu care colaborează. Atunci a fost vorba de oboseală.
Joe Perry este unul dintre membrii fondatori ai grupului Aerosmith.

El a povestit de mai multe ori că a suferit de dependenţa de alcool şi de droguri de-a lungul anilor, în special la sfârşitul anilor 1970.