Jurnalistul care s-a întâlnit cu teroriștii ISIS avertizează: Gruparea pregătește un holocaust nuclear care să ducă la moartea a sute de milioane de oameni

Jurnalistul care s-a întâlnit cu teroriștii ISIS avertizează: Gruparea pregătește un holocaust nuclear care să ducă la moartea a sute de milioane de oameni
Foto: indiandefence.com

Jurnalistul german Jurgen Todenhofer a avertizat că gruparea jihadistă Stat Islamic pune la cale un adevărat ”holocaust nuclear” menit să ”șteargă sute de milioane de oameni de pe fața Pământului”, informează Daily Mail.

Jihadiștii i-au permis lui Todenhofer să stea printre ei vreme de zece zile pentru că acesta a criticat în mai multe rânduri politica Statelor Unite în Orientul Mijlociu.

El a spus că ISIS vrea să lanseze un ”tsunami nuclear” contra Occidentului și a tuturor celor ce se opun institurii califatului islamic. El a mai susținut că jihadiștii vor să-i omoare pe atei și pe cei care cred în alte religii și să facă din femeile și copiii lor niște sclavi.

Despre experiența sa, jurnalistul a scris o carte numită ”În interiorul ISIS – Zece Zile în Statul Islamic”. Jurgen Todenhofer a scris că a putut sta printre membrii grupării după ce a discutat mai multe luni cu teroriștii pe Skype. Odată ce el și fiul său au ajuns în zona controlată de Statul Islamic, ei au fost obligați să predea telefoanele mobile.

Printre altele, jurnalistul a mai scris că Statul Islamic este unul totalitar, preferat de unii suniţi din Mosul în locul regimului anterior opresiv. Todenhofer a mai avertizat că gruparea dorește cucerirea lumii” și că aceasta este  ”cea mai vastă strategie de epurare religioasă din istoria omenirii”.