Kremlinul a negat că Vladimir Putin a vorbit la telefon cu Elton John despre legislația antigay din Rusia

Kremlinul a negat că Vladimir Putin a vorbit la telefon cu Elton John despre legislația antigay din Rusia
Foto: bbc.com

Kremlinul a negat informaţia potrivit căreia preşedintele Vladimir Putin ar fi vorbit cu Elton John la telefon despre legislația antigay din Rusia, informează bbc.com.

Cu toate că biroul de presă al artistului a afirmat faptul că cei doi bărbaţi au discutat, purtător de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, a declarat că informaţiile legate de acea conversaţie „sunt neadevărate”.

„Nu ştiu cine a vorbit cu Elton John, însă preşedintele Putin nu a vorbit cu el”
, a spus Peskov.

„Nu ştiu ce s-a întâmplat, dar preşedintele Putin nu a vorbit cu Elton John şi, cel mai important, nu am primit nicio propunere de întâlnire. Dacă preşedintele ar primi un astfel de semnal de la Elton John… preşedintele a fost întotdeauna deschis în privinţa discuţiilor despre orice… probleme legate de drepturile omului, despre orice chestiune. Este întotdeauna gata să clarifice situaţia reală”, a adăugat acelaşi purtător de cuvânt.

Potrivit site-ului contactmusic.com, președintele rus Vladimir Putin l-ar fi sunat pe Elton John, la doar câteva zile după ce artistul britanic a declarat că vrea să vorbească cu acesta despre legislaţia antigay din Rusia. (Detalii AICI)

Tags: