Liberalul Vergil Chițac a câștigat Primăria Constanței. Rezultate provizorii

Liberalul Vergil Chițac a câștigat Primăria Constanței. Rezultate provizorii
Foto: Vergil Chițac / Facebook

UPDATE, 28 septembrie, ora 9.50 – Potrivit rezultatelor parțiale, liberalul Vergil Chițac a căștigat alegerile pentru Primăria Constanței cu27,06%, fiind urmat deStelian Ion (USR-PLUS)- 23,13% șiDecebal Făgădău (PSD) – 23,07%.

Liberalul Vergil Chițac a câștigat alelgerile pentru Primăria municipiului Constanța, potrivit datelor provizorii, după numărarea voturilor din 77 de secții.

Astfel, Chițac (PNL) ar fi obținut 9.600 de voturi, actualul primar, Decebal Făgădău (PSD) – 8.600, iar Stelian Ion (USR-PLUS) – 8.100, potrivit focuspress.ro.

Lupta pentru Primăria Constanței a fost extrem de strânsă. Potrivit exit-poll-ului valabil pentru ora 19.30, Vergil Chițac și Stelian Ion erau umăr la umăr.

„Nu m-am așteptat la rezultat. Tocmai d-asta e frumoasă democrația. Uneori, chiar și știința infirmă unele locruri. Au fost mai puțini cu 2000 de oameni dar nu este o problemă având în vedere situația actuală. A fost o campanie dificilă. Este mai dificil decât acum 4 ani de zile și acum am fost prinși și la mijloc între PSD și PNL. Plecarea PSD-ului acasă este un semnal. Trebuie să facem pași importanți pentru Constanța. Le mulțumesc constănțenilor că au ieșit la vot și îi asigur de toată prețuirea mea”,a declarat Vergil Chițac.