Lovitură dură pentru vloggeriţa ce a cerut cazare gratis la un hotel: Cum a reacţionat proprietarul

Lovitură dură pentru vloggeriţa ce a cerut cazare gratis la un hotel: Cum a reacţionat proprietarul

Elle Darby, o cunoscută vloggeriţă de pe Youtube, a ajuns in atenţia lumii după ce i-a cerut patronului unui hotel din Dublin să îi ofere cazare gratis ei şi prietenul său de Valentines Day, afirmând că în schimb îi va face reclamă pe conturile sale de pe reţele sociale unde are zeci de mii de urmăritori.

"Dacă îţi voi oferi cazare gratuită în schimbul apariţiei în videoclipul tău, cine va plăti personalul care se ocupă de curăţenia şi confortul de care ai beneficia? Ce ar trebui să le spun acestora?", a venit imediat răspunsul patronului hotelului, conform businessmagazin.ro.

La acest refuz, vedeta de pe Youtube a reacţionat prin postarea unui clip video prin care îl acuză pe proprietarului hotelului de agresiune, videoclip preluat imediat în peste 20 de ţări, ceea ce a dus ca vloggeriţa să capete publicitate cotată la 4,3 milioane de euro de către o agenţie de relaţii publice.

Acum, patronul hotelului a dat-o în judecată pe vloggeriţă pentru acuzele aduce şi îi cere acestea daune de 5 milioane de euro.

Acest caz a adus în atenția presei și discuţii cu privire la fondurilor provenite din publicitatea online de acest tip. În 2017 Daniel Middletona câştigat 16,5 milioane de dolari prin intermediul canalului său de Youtube.

Urmăriți B1TV.ro și pe