Lupta pentru fotoliul lăsat gol de Cameron: Două femei, favorite ca premier al Marii Britanii

Lupta pentru fotoliul lăsat gol de Cameron: Două femei, favorite ca premier al Marii Britanii

Două femei, Theresa May și Andrea Leadsom, sunt singurele candidate rămase în cursa pentru fotoliul premierului David Cameron, potrivit B1 TV.

Deputații conservatori au decis, în urma unui vot, ca lupta să se dea între ministrul de interne Theresa May și candidata pro-Brexit Andrea Leadsom.

Theresa May a obținut 199 de voturi iar Andrea Leadsom, 84 de voturi. Un al treilea candidat, ministrul justiției, a fost eliminat.

Cele două candidate rămase în cursă vor fi departajate în urma unui vot al membrilor partidului, iar rezultatul va fi anunțat pe 9 septembrie.

Ultima oră
22:56 - Shakira, acuzată de evaziune fiscală în Spania. Ce sumă ar fi evitat cântăreața să plătească
22:50 - Emil Boc, despre OUG privind împrumuturile de Trezorerie: Se adresează primăriilor mici și mijlocii, pentru cofinanțarea proiectelor din fonduri europene sau naționale. Premierul a fost prompt (VIDEO)
22:41 - Mecanicul locomotivei responsabil pentru accidentul de la Fetești a fost reținut. Acesta se afla sub influența băuturilor alcoolice în momentul incidentului
22:17 - Sepsi Sfântu Gheorghe, a doua echipă românească eliminată la penalty-uri din Conference League. Spartak Trnava merge mai departe după două remize
22:07 - Bilanț tragic în Turcia din cauza incendiilor în apropiere de Antalya. Mai multe hoteluri au fost evacuate
22:02 - Natalia Gavrilița, candidata PAS la funcția de premier al Republicii Moldova. Cine este femeia propusă de pro-europeni pentru a conduce viitorul guvern de la Chișinău
21:40 - AUR solicită demisia lui Cătălin Drulă, ministrul Transporturilor, după ce zeci de copii au stat blocaţi mai multe ore în câmp, în trenul Mangalia-Arad
21:35 - Victor Negrescu: Cred că inclusiv dreapta are oameni care pot face mai multe pe fonduri europene decât Ghinea. Dacă nu accesăm banii din PNRR, toată România pierde, mai ales la împrumuturi (VIDEO)
21:23 - Președintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, anunță că îl va sprijini pe Florin Cîțu
20:56 - Marea Britanie, Spania și Grecia, printre țările europene aflate în zona roșie. CNSU a actualizat lista statelor cu risc epidemiologic ridicat (DOCUMENT)