#NUȘÎEA Magda Vasiliu, neimpresionată de campania ”România vrea autostrăzi”: ”Dacă te duce capul, poţi să-ţi faci publicitate cu bani puţini. De aici până la vreo autostradă e cale lungă”

#NUȘÎEA Magda Vasiliu, neimpresionată de campania ''România vrea autostrăzi'': ''Dacă te duce capul, poţi să-ţi faci publicitate cu bani puţini. De aici până la vreo autostradă e cale lungă''

Orice om normal la cap își dorește autostrăzi, pe de altă parte afaceristul Ștefan Mandachi nu a rezolvat nimic concret prin campania ”România vrea autostrăzi”, ci doar și-a făcut o publicitate enormă pe bani puțini, a susținut Magda Vasiliu.

Într-o postare, aceasta a atras atenția că România nu va avea brusc autostrăzi doar pentru că unii dintre români și-au pus ”#șîeu” pe Facebook. În plus, cei care au ales să se alăture protestului oricum nu ar fi votat pentru PSD.

Postarea Magdei Vasiliu:

”Am asistat, la fel ca tot romanul, la chestia asta cu #sîeu. Evident ca orice om normal la cap, care traieste in secolul asta, isi doreste autostrazi. Si nu doar in Moldova. Curentul online generat de metrul de autostrada construit de un afacerist moldovean a fost ok. Dar, atat. Nu cred ca se asteapta careva sa se si intample concret ceva in materie de autostrazi doar ca ne am pus un #sîeu la poza de profil. Afaceristul moldovean si a facut o publicitate enorma cu bani putini. Enorma. Si Cei care au iesit in strada in Moldova nu ar fi votat oricum PSD, pentru ca electoratul PSD din Moldova e in general format din oameni simpli, fara multa instruire, fara cont pe fb, care seara nu sta la emisiuni tv politice. Nu. Seara hranesc vaci / porci / gaini, mananca si se culca pt ca a doua zi la 5 dimineata muncesc pamantul. Vrem autostrazi? Nu cu chestii simbolice gen #metoo se obtin… Cosmin Stoian isi aduce aminte … Un grec pe care l am cunoscut aici, la Roma, dar care traieste la Bucuresti ne spunea zambind ironic: ” Ce proteste sunt astea ale voastre?? Va tin aia imprejmuiti cu garduri in Piata Victoriei. La 8 va dau drumul si plecati acasa… Noi am dat foc si nu ne am oprit pana n au facut ca noi!”… Eu nu zic sa dam foc… Dar nici cu statusuri pe fb nu vom obtine nimic… Concluzia mea e ca daca te duce capul si ai ceva sprijin de la spate, poti sa ti faci publicitate cu bani putini. Si poti manipula un pic online. Atat. De aici pana la vreo autostrada in Moldova e cale lunga….”.