Mara Mareș: “1.166 de membri ai TNL au câștigat mandate de primari, viceprimari, consilieri județeni și locali. Ne pregătim pentru parlamentare!”

Mara Mareș: “1.166 de membri ai TNL au câștigat mandate de primari, viceprimari, consilieri județeni și locali. Ne pregătim pentru parlamentare!”

Președintele TNL, Mara Mareș, a dat asigurări că liberalii vor depune eforturi pentru ca tinerii să aibă parte de o reprezentare adecvată în Parlamentul României, în contextul alegerilor din decembrie. În acest sens, Mara Mareș a subliniat ccă 1.166 de tineri candidați ai Partidului Național Liberal au câștigat alegerile locale.

Ea a precizat că TNL a obținut mandate de primari, viceprimari, consilieri locali și consilieri județeni în toată țara și va avea reprezentare consistentă și în Parlamentul României.

“2020 este anul nostru, al Generației Altfel, care primește pentru prima oară în 30 de ani girul masiv al conducerii partidului pentru funcții de răspundere atât la nivel local, cât și la nivel central. Suntem în plin calendar electoral pentru alegerile parlamentare, filialele PNL și-au votat candidații, iar tinerii ocupă și aici un loc important și sunt sigură că legislatura 2020-2024 va purta marca acestora. PNL respinge modelul PSD, care își cosmetizează capetele de listă în alegeri, în spatele cărora să se poată ascunde liniștite aceleași nume toxice de pesediști interesați exclusiv de privilegiile baronilor roșii“, a declarat Mara Mareș, președinte TNL și candidat PNL București pentru Camera Deputaților.

PNL a desemnat anul acesta, pentru funcțiile de aleși locali, un număr record de tineri pregătiți profesional pentru a transforma comunitățile pe modelul de succes al administrațiilor liberale de tradiție. “Sunt foarte mândră că aproximativ 1.200 de membri ai TNL au câștigat mandate de primari, viceprimari, consilieri județeni și locali. Ca președinte TNL, am avut toată încrederea în șansa acestora, dar și în dorința oamenilor de a face schimbarea către administrațiile viitorului: moderne, dezvoltate, transparente și axate pe investiții masive.

Românii mi-au depășit așteptările și au votat PNL, mai ales acolo unde au candidat tineri, schimbând paradigma și clasicul vot pentru persoane în vârstă. Schimbarea vine odată cu noi, generația de politicieni care venim cu suflu nou, mentalitate adaptată noilor vremuri și modelul pragmatic de a face politici publice. Iar românii au ales să profite de această generație și să pună în valoare curajul, determinarea și competențele new age ale acesteia, cum este digitalizarea, atuuri necesare pentru a transforma comunitățile. Le mulțumesc pentru asta! Ne pregătim pentru parlamentare și avem nevoie și aici de o echipă la fel de puternică: TNL și românii care votează PNL“, a adăugat Mara Mare

Ultima oră
21:42 - Primul oraș din România care vrea să interzică trotinetele electrice în zonele pietonale
21:39 - Radu Oprea (PSD): Starea de alertă din Sectorul 1, o cârdășie între prefectul USR-PLUS și primarul USR-PLUS – și cu mai mulți bani plătiți, și fără curățenie, și cu șobolani. O vom ataca în instanță (VIDEO)
21:32 - Restricții majore în New York, în contextul unui nou val de COVID-19: Vaccin sau test obligatoriu pentru funcționari
21:19 - Tanczos Barna: Agenția pentru Protecția Mediului nu are capacitatea de a interveni cu o echipă de specialiști pentru decontaminarea sau ecologizarea zonelor poluate
20:59 - Îmbrânceli la conferința în care Ion Țiriac și-a anunțat oficial demisia de la FRT. Scandal între doi participanți: „Este o agresiune!” (VIDEO)
20:51 - ÎPS Teodosie, replică pentru Dan Barna: „Nu ne implicăm în propaganda pentru vaccinare care este atât de diversă și controversată”
20:42 - Israelul va folosi GPS-ul pentru a verifica dacă cetățenii respectă carantina
20:14 - Andrei Muraru, la Baza Mihail Kogălniceanu: Suplimentarea efectivelor de militari americani în România, ca parte a întăririi prezenței aliate pe flancul estic al NATO, reprezintă o prioritate
20:01 - Ludovic Orban, la Constanța: Suntem poarta de est a Europei și trebuie să valorificăm la maximum acest potențial. Guvernul trebuie să susțină toate investițiile pe care le-am pornit sau care sunt în pregătire (VIDEO)
19:50 - Premierul Florin Cîțu recunoaște că reformele s-au împotmolit dar dă vina pe Parlament: “Ceea ce a ținut de Guvern am făcut”