Marian Vanghelie: Eu nu cred în dreapta și stânga. Capitala are nevoie de un lider și el poate fi din orice partid (VIDEO)

Marian Vanghelie: Eu nu cred în dreapta și stânga. Capitala are nevoie de un lider și el poate fi din orice partid (VIDEO)

Marian Vanghelie, candidatul PSDI la Primăria Sectorului 5, susține că „oamenii când ajung pe funcții înțeleg că ei reprezintă funcția respectivă, nu mai reprezintă în mod deosebit partidul”. În direct pe B1 TV, miercuri seară, politicianul a comentat cursa electorală care va culmina cu votul din 27 septembrie.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

„Capitala are nevoie de un lider”, a subliniat Marian Vanghelie, în direct pe B1 TV

„Eu nu cred în dreapta și stânga. Capitala are nevoie de un lider și liderul ală poate să fie din orice partid. Eu nu candidez la Capitală, dar vreau să vă spun de principiu, că am totuși 20 de ani de experiență în administrație locală. Capitala are nevoie de un lider care să știe să lucreze și cu unul de la PNL, și cu doi de la PSD, și cu unul de la alt partid, o fi PMP, și așa mai departe. Oamenii când ajung pe funcții înțeleg că ei reprezintă funcția respectivă, nu mai reprezintă în mod deosebit partidul. Dacă sunt oameni de administrație și înțeleg, și dacă la nivelul Capitalei există un lider în care pe el îl interesează Capitala – când spun Capitala, e Capitala, de la Ferentari, de la mine, până la Doamna Ghica, în Sectorul 2, de la Doamna Ghica, până în Giulești Sârbi, în Sectorul 6, și așa mai departe. Aia înseamnă Capitala. Un primar bun, dacă colaborează cu primarii de sectoare, el câștigă oricum”, a afirmat Marian Vanghelie.

El susține că este „pe primul loc” în cursa pentru Sectorul 5.

„Revin la Sectorul 5. Din păcate, da, la noi există o bătălie pe zona de stânga, cu domnul Florea, cu Piedone și cu mine, și zona de dreapta un pic mai lejeră. Și-au unit forțele (n.r. – pe zona de dreapta), și cred că vor reuși să ia un procent de vreo 18% cu toate forțele unite (n.r. – în Sectorul 5)”, a afirmat Marian Vanghelie.

Întrebat la ce scor se vede pe el însuși, candidatul PSDI la Primăria Sectorului 5 a răspuns: „Eu sunt pe primul loc. Pot să spun la diferență de două, trei procente de liberal. Pot să spun, pentru că liberalul nu există. Domnul Florea e de la Constanța, liberalul e de la Iași și Piedone e din Sectorul 4, care a venit să ajute și el un pic liberalii. Piedone e pe locul 4, n-are nicio legătură, a venit să ajute un pic – păi, cum să fii tu primar într-un sector și să candidezi într-un alt sector, nu e rușinos? Păi, dacă ești bun, dacă ai fost bun…”.

Ultima oră
13:05 - Ludovic Orban: Președintele României a încălcat Constituția / Comsia de control al SRI ar trebui să cerceteze subiectul / Cîțu nu înțelege ce partitură a jucat și că a fost un pion pe tabla de șah, nicidecum regina (VIDEO)
13:05 - Florin Cîțu: Astăzi semnăm PNRR, este un moment istoric. Primii bani vor veni la începutul lui decembrie
12:56 - Florin Cîțu, despre situația pandemiei de COVID-19: Ținta pentru Ministerul Sănătății este de 2.000 de paturi la ATI (VIDEO)
12:40 - DSP: În București, incidența cazurilor de COVID-19 a ajuns la 4,95 la mia de locuitori
12:39 - Ludovic Orban reclamă o „lovitură de partid”: Florin Cîțu nu înțelege că fie nu va mai fi prim-ministru, fie va rămâne numai din mila PSD. A devenit persona non grata pentru un număr uriaș de cetățeni (VIDEO)
12:33 - IGPR: Polițiștii au peste 3.100 de dispozitive pentru verificarea certificatelor COVID. Alte 8.000 urmează să sosească
12:29 - Florin Cîțu: Dacă cei de la CCR ne dau dreptate, atunci președinții celor două Camere trebuie să plece acasă (VIDEO)
12:22 - Ludovic Orban: Dacă astăzi mi-aș fi depus demisia la Camera Deputaților, cel mai probabil funcția ar fi ajuns la PSD. Nu vreau să fac niciun cadou PSD / Demisia mea nu e la dispoziția premierului pe perioadă nelimitată (VIDEO)
12:19 - Florin Cîțu: Parteneriatul între PNL și președintele Klaus Iohannis, mai puternic ca niciodată. Nu există niciun parteneriat pe persoană fizică (VIDEO)
12:13 - Basistul și fondatorul trupei Status Quo a murit. Alan Lancaster avea 72 de ani