Momente terifiante în Muchen: Un bărbat de naționalitate română a fost ucis de vecina sa

Momente terifiante în Muchen: Un bărbat de naționalitate română a fost ucis de vecina sa
Momente terifiante în Muchen: Un bărbat de naționalitate română a fost ucis de vecina sa. Foto simbol: Pixabay

Un bărbat în vârstă de 45 de ani de naționalitate română a fost înjunghiat mortal de vecina sa, în vârstă de 27 de ani, într-o clădire de locuințe din centrul orașului Munchen.

Potrivit informațiilor BILD, joi trecătorii de pe Sendlinger Strasse au asistat la scene infiorătoare, când o femeia de 27 de ani a ieșit în fugă dintr-o clădire de locuințe, plină de sânge și cu un cuțit în mână. Aceasta era atât de murdară de sânge, încât a lăsat urme pe asfalt.

„Bărbatul a fost găsit într-o baltă de sânge, pe casa scării”

Au fost anunțate autoritățile și mai multe echipaje au ajuns în scurt timp la fața locului, iar perimetrul a fost izolat. Femeia de naționalitate germană le-a povestit autorităților că a fost atacată de un vecin, dar a reușit să-i ia cuțitul din mână și s-a apărat de el, înjunghiindu-l.

Bărbatul a fost descoperit pe casa scării într-o baltă de sânge, cu mai multe răni în zona abdomenului. Românul era încă în viață și a fost dus la spital de urgență și operat, însă acesta a decedat câteva ore mai târziu.

Femeia avea câteva răni minore la brațe și a primit îngrijiri medicale.

„Bărbatul a fost găsit într-o baltă de sânge, pe casa scării”, a declarat un purtător de cuvânt al poliției. Anchetatorii au mai transmis că cei doi erau vecini, locuiau în aceeași clădire, dar la etaje diferite.

Femeia a declarat că ea a fost cea atacată de român, iar ea doar s-a apărat, însă șirul evenimentelor este deocamdată un mister, pentru că nu există niciun martor al incidentului.

Femeia a fost inițial reținută și dusă la audieri, însă a fost eliberată după câteva ore.

Urmăriți B1TV.ro și pe