Momentul in care soldații ucraineni distrug armamentul invadatorilor ruși (video)

Momentul in care soldații ucraineni distrug armamentul invadatorilor ruși (video)
Foto: captura video.

Luptătorii ucraineni au arătat cum au distrus armamentul inamicilor fără a-și reține emoțiile. Militarii au publicat un filmuleț în care au demonstrat lichidarea tehnicii inamice.

Echipamentul rușilor, distrus de armata ucraineană

Soldații celei de-a 14-a brigăzi  au distrus armamentul Forțelor Federației Ruse, folosind ATGM-ul ucrainean Stugna-P.

Înregistrarea video arată  că operatorul Stugna nu era sigur că va reuși să distrugă echipamentul rușilor, dar a decis să acționeze.

Cu toate acestea, racheta ucraineană a ajuns din urmă pe invadatorii ruși și a distrus armamentul acestora.

Invadatorii au lansat un atac asupra localității Lozovaia

Ocupanții ruși au lansat vineri, 20 mai, un atac cu rachete asupra satului Lozovaia din regiunea Harkov. Momentul exploziei a fost surprins de camere.

Înregistrarea video în care se arată cum armata rusă lansează un atac cu rachete asupra satului Lozovoia a fost publicat de  purtătorul de cuvânt al Administrației Regionale Civil-Militare Odessa, Serghei Bratchuk, pe Telegram.

Potrivit acestuia, rușii au distrus o Casa de Cultură din satul Lozovaia, spunând că au „lichidat un obiectiv militar. În același timp, Bratchuk a spus că rușii răspândesc un fals că un arsenal militar ar fi fost distrus în Lozovaya.

„Acum câteva ore, Rusia a lansat un atac cu rachetă asupra localității Lozovaia din regiunea Harkov. Racheta a lovit infrastructura civilă, și anume Palatul Culturii, care nu reprezintă nicio amenințare sau pericol.

În consecință, pentru a-și justifica gafă mizerabilă, rușii au lansat un nou FAKE, conform сăruia au lovit într-un obiectiv strategic”, a explicat Bratchuk.

Urmăriți B1TV.ro și pe