Muzeul Madame Tussauds a marcat despărţirea prinţului Harry de familia regală. Ce a făcut instituţia…

Muzeul Madame Tussauds a marcat despărţirea prinţului Harry de familia regală. Ce a făcut instituţia...

Muzeul Madame Tussauds din Londra a înlăturat figurile de ceară ale prinţului Harry şi soţiei lui, Maghan Markle, de lângă cele ale membrilor familiei regale.

BABA VANGA, PROFEȚIE DE COȘMAR: AM INTRAT ÎN ANUL APOCALIPSEI: „URGIA E APROAPE”

Sculpturile în ceară ale ducilor de Sussex erau amplasate lângă cele ale reginei Elizabeth II şi ducelui de Edinburgh, însă , după anunţul făcut de prinţul Harry şi Markle privind renunţarea la îndatoririle regale, muzeul a decis înlăturarea lor din rândul familiei.

ANAMARIA PRODAN A FĂCUT ANUNȚUL ÎN LACRIMI: MOARTEA A LOVIT CÂND NIMENI NU SE AȘTEPTA

Directorul muzeului a a declarat că acestea reprezentau unele dintre cele mai populare figuri pe care le-a creat instituţia.

CRISTI BORCEA A ÎNNEBUNIT! EL ESTE NOUL IUBIT AL FOSTEI SALE SOȚII! ASTA E PREA DE TOT… (GALERIE FOTO)

„Alături de întreaga lume, reacţionăm la vestea surprinzătoare că ducii de Sussex vor renunţa la rolurile de membri seniori ai familiei regale”, a afirmat el, adăugând că „De astăzi (joi, n.r.), figurile lui Harry şi Meghan nu vor mai sta alături de familia regală”.

REPEDE CLICK AICI: BIANCA DRĂGUȘANU, GOALĂ COMPLET DUPĂ O PARTIDĂ DE AMOR, CU ZONELE INTIME LA VEDERE! (GALERIE FOTO NECENZURATĂ)

Cu toate acestea, cele două figuri vor rămâne expuse la Madame Tussauds, însă reprezentanţii muzeului nu au precizat unde vor fi amplasate, transmite stiripesurse.ro.