Muzică și voie bună, în fața Parlamentului Republicii Moldova. Protestării au instalat corturi și au cântat Karaoke (video)

Muzică și voie bună, în fața Parlamentului Republicii Moldova. Protestării au instalat corturi și au cântat Karaoke (video)
Foto: captura video.

Participanții la protestul anti-guvernare, organizat de Partidul Șor, în fața Parlamentului de la Chișinău, cântă și dansează. Aceștia au organizat un karaoke. Versurile pot fi văzute pe un ecran gigantic, instalat încă de joi, 22 septembrie. Oamenii legii supraveghează zona, relatează tv8.

Karaoke și dedicații muzicale pentru mai mulți guvernanți

Poliția a sesizat în repetate rânduri Primăria municipiului Chișinău despre încălcările care le admit participanții la acțiunea de protest care se desfășoară în scuarul Parlamentului Republicii Moldova.

Totodată, oamenii legii au recomandat organizatorilor modificarea condițiilor de desfășurare a întrunirii declarate privind locul, forma, ora de desfășurare a întrunirii.

@ghenadienebuneleaVremuri bune la parlamentul RM

♬ sunet original – Ghenadie Nebunelea

E sărbătoare și răsună muzica

Potrivit poliției, participanții la protest admit în continuare nereguli, comportament antisocial, blochează trecerea pentru pietoni pe trotuar, admit fumatul în locuri nepermise, aruncă deșeuri în locuri publice, acțiuni care contravin prevederilor Legii.

Încă o moldoveancă a fost surprinsă, zilele trecute, dansând și chiuind, după o melodie populară,  în timpul unui protest împotriva Guvernului din Republica Moldova, desfășurat în fața Parlamentului.  Odată ce a răsunat muzica, o femeie a trecut la dans, relatează unimedia.

Mii de cetățeni au venit în centrul orașului pentru a protesta împotriva Guvernării. Aceștia au instalat corturi și se „distrează” în fața Parlamentului.

Urmăriți B1TV.ro și pe