Netflix a lansat sezonul 6 din „În interiorul celor mai dure închisori din lume”. Primul episod, despre un penitenciar din Moldova

Netflix a lansat sezonul 6 din „În interiorul celor mai dure închisori din lume”. Primul episod, despre un penitenciar din Moldova
Foto: captura video.

Netflix a lansat al șaselea sezon din seria „În interiorul celor mai dure închisori din lume”. Primul episod din noul sezon spune povestea deținuților din Penitenciarul de la Rezina, relatează tv8.

Netflix, în vizită în Moldova

Circa o treime dintre pușcăriașii de acolo își ispășesc pedepsele după ce au fost condamnați la detenție pe viață. În film, deținuții povestesc despre condițiile din celule și mărturisesc crimele grave pentru care au fost la închisoare pentru restul vieții.

„În interiorul celor mai dure închisori din lume” este un documentar de televiziune produs de Emporium Productions din Londra și disponibil pe Netflix. Documentarul prezintă viața în cele mai dure închisori din întreaga lume, mai ales din perspectiva prizonierilor, dar incluzând și perspectiva gardienilor și a altor persoane care interacționează cu sistemul penitenciar.

Sezonul 1 a fost găzduit de jurnalistul irlandez Paul Connolly. Ultimele sezoane au fost comandate de Netflix și găzduite de jurnalistul britanic Raphael Rowe, care a executat el însuși 12 ani de închisoare pentru o crimă de care a fost achitat în cele din urmă.

Urmăriți B1TV.ro și pe