Ninsori abundente în Statele Unite: Peste 100.000 de persoane din nord au rămas fără curent electric (VIDEO)

Ninsori abundente în Statele Unite: Peste 100.000 de persoane din nord au rămas fără curent electric (VIDEO)

A venit iarna în mijlocul toamnei în Statele Unite. Statele din nord au fost surprinse de căderi masive de zăpadă, care au lăsat peste 100.000 de oameni fără curent. În sud nu a nins, dar vremea a fost la fel de rea, cu ploi torenţiale şi rafale de vânt de până la 60 de kilometri pe oră.

Iarna i-a luat prin surprindere pe locuitorii statelor din nordul şi nord estul Statelor Unite. A fost vreme de îngheţ, cu zăpadă de până la 30 de centimetri şi 110.000 de oameni rămaşi fără electricitate în case. Şoferii au avut şi ei probleme pentru că vizibilitatea a fost redusă, iar mulţi dintre ei nu erau pregătiţi pentru condiţiile de iarnă.

În alte oraşe, mai la sud, vremea rea a dus ploi torenţiale şi vânt puternic chiar în timpul maratonului de la New York. Singurii fericiţi au fost oamenii din staţiunile de vacanţă, care s-au bucurat din plin de sporturile de iarnă.

Iarnă în mijlocul toamnei, în SUA

Ultima oră
00:49 - Asztalos Csaba (CNCD), despre minoritățile sexuale: Sunt concetățeni care suferă, nu sunt tratați în demnitatea lor umană. Prejudecățile sunt exploatate / Subiectul, parte din așa-zisul război hibrid-mediatic promovat de Rusia (VIDEO)
23:43 - Restanțierii la energie electrică și gaze vor putea fi debranșați. Guvernul a abrogat prin OUG prevederea care interzicea deconectarea rău-platnicilor pe perioada stării de alertă
23:37 - Incendiu de vegetație în Corbeanca. Flăcările s-au răspândit rapid din cauza vântului
22:48 - Grecia, în lupta cu flăcările. Incendiile de vegetație pun în pericol orașele de la periferia Atenei: Este dramatic! Tuturor ne este frică (VIDEO)
22:48 - Irineu Darău, candidatul-surpriză la șefia USR-PLUS: Sunt foarte multe probleme interne. Ceva trebuie să se schimbe în conducerea partidului. Abia aștept dezbaterile cu cei doi contracandidați (VIDEO)
22:24 - Situație dramatică în Grecia. Românii plecați în vacanță au primit avertizarea RO-Alert, din cauza incendiilor puternice de vegetație. O autostrada este închisă
22:10 - Sfârșitul unei ere | Ce performanțe a reușit Leo Messi la FC Barcelona: Lista trofeelor câștigate
22:04 - Cod roșu de vijelii și ploi torențiale, valabil în România. Rafalele vor depăși 100 km/h
21:56 - Acoperișul unui bloc din Lupeni, smuls de vântul puternic și aruncat peste mașini. Două autoturisme au fost avariate (FOTO)
21:45 - E oficial: Aventura lui Leo Messi la Barcelona s-a terminat. Anunțul clubului