Noroc providenţial: O mamă care aduna bani pentru TRATAMENTUL fiicei a câștigat la LOTERIE!

Noroc providenţial: O mamă care aduna bani pentru TRATAMENTUL fiicei a câștigat la LOTERIE!

Mama unei tinere care avea nevoie de bani pentru a efectua un tratament medical costisitor în altă ţară, a câștigat la loterie. Chiar dacă suma nu acoperă cheltuielile medicale, familia crede că soarele a răsărit pe strada lor.

Victoria Cheney a câștigat aproape 8.000 de lire sterline la Peoples Postcode Lottery, o loterie la care premiile nu sunt foarte mari, dar extrem de populară în rândul britanicilor, scrie gloucestershirelive.co.uk.

Victoria este mama Antoniei, de 21 de ani, care suferă de sindromul Ehlers-Danlos, caracterizat prin pierderea echilibrului . Cele două au apărut într-o emisiune realizată de BBC, încercând să adune fonduri pentru a o putea duce pe tânără la tratament în clinica din Spania.

Antonia, care este cunoscută sub numele de Tonia, locuiește alături de mama sa în localitatea Eckington din Marea Britanie, într-o casă amenajată special pentru nevoile ei medicale de echipa emisiunii de la BBC.

Familia tinerei tocmai începuse o campanie de strângere de fonduri când norocul a decis să le dea şi el o mână de ajutor. Banii câștigați la loterie nu acoperă costul tratamentului, dar le oferă celor două un start și mai mult timp pentru strângerea banilor necesari, aproximativ 200.000 de lire sterline.

Tags: