O femeie a găsit fotografia cu tatăl său decedat pe un pachet de țigări. "Am fost îngrozită" (FOTO)

O femeie a găsit fotografia cu tatăl său decedat pe un pachet de țigări. "Am fost îngrozită" (FOTO)
foto: Unilad

Întrucât se dorește ca numărul fumătorilor să scadă considerabil, pe pachetele de țigări apar tot felul de mesaje însoțite deimagini înfiorătoare.

"Fumatul ucide", "Fumatul provoacă cancer pulmonar", "Fumatul înfundă arterele" sunt câteva din mesajele prezente pe pachetele de țigări. Pentru a fi și mai sugestive, pachetele de țigări au și fotografii terifiante cu victime ale fumatului care își dau ultima suflare prin spitale.

Situația devine și mai insuportabilă dacă privim lucrurile din perspectiva luiJodi Charles, mama a doi copii, care a văzut poza tatălui său mort pe mai multe pachete de țigări. Femeia a văzut imaginea întâmplător și susține că acela este suta la sută tatăl ei, David Ross.

Avertismentele postate pe acele pachete de țigări aparțin Comisiei Europene care a negat că acele imagini ar aparține domnului Ross și a spus că "orice asemănare este o pură coincidență".

"O prietenă de-a mea care fumează a fost la noi în vizită, iar fiica mea de 14 ani a găsit pachetul de țigări. A venit în grabă la mine și a spus: Uite, e bunicul. Când am văzut poza, mi-am spus 'O, Doamne'. Am fost îngrozită", a spus Jodi, potrivit Unilad.

Pe acel ambalaj specialavertismentul spunea că "fumatul provoacă accidente vasculare cerebrale și dizabilități", ceeace Jodi nu acceptădeoarece tatăl ei nu a avut de-a face cu unul din acele lucrurimenționate.

Deși domnul Ross a fost un fumător, el a murit din cauza unor probleme legate de măduva osoasă, septicemie și limfom, un tip de cancer de sânge.

În acest moment, Jodi așteaptă dovada din partea Comisiei Europene că cel din fotografie nu este tatăl ei.