O jurnalistă excentrică a realizat un reportaj în timp ce făcea sex într-un club de swingeri. Șefii au felicitat-o (FOTO + AUDIO)

O jurnalistă excentrică a realizat un reportaj în timp ce făcea sex într-un club de swingeri. Șefii au felicitat-o (FOTO + AUDIO)

O jurnalistă din Danemarca a hotărât să realizeze un reportaj despre măsurile de relaxare în contextul COVID, într-o manieră atipică. Pentru a-și impresiona audiența, tânăra s-a dus într-un club de swingeri și „a luat pulsul” chiar din mijlocul evenimentelor.

Reporterița Louise Fischer, 26 de ani, de la postul RADIO4, a relatat despre redeschiderea unui club de swingeri din apropiere de capitala Copenhaga, informează DailyMail. A intervievat mai multe persoane din locație, după care s-a alăturat petrecerii. Tânăra a luat un interviu chiar unuia dintre partenerii sexuali, în timpul actului. Discuțiile și sunetele explicite pot fi ascultate în cadrul reportajului.

Jurnalista Louise Fischer, 26 de ani

Reportajul tinerei jurnaliste, apreciat de șefi și colegi

Daneza a fost lăudată de redacția cotidianului Jullands-Posten. Tina Kragelund, director de programe în cadrul postului, a fost printre cei care și-a manifestat încântarea pentru inițiativa lui Louise Fischer.

„Cred că este grozav când reporterii noștri practică jurnalismul într-un mod diferit”, a declarat Kragelund.

„A fost tare pentru că într-un fel, am creat încredere (n.r. – cu persoana intervievată), fiind parte din lumea lor”, a dezvăluit daneza.

Înainte de a merge să facă sex la clubul de swingeri și în același timp să și „documenteze” acțiunea, Fischer a primit acceptul trustului.

Înregistrarea controversată, disponibilă pe internet

Reporterița a fost apreciată, dar în același timp și criticată, gestul său fiind etichetat drept „exagerat”, „scârbos”, „vulgar” în social media. Înregistrarea a fost distribuită pe Twitter, de Radio 4.

Urmăriți B1TV.ro și pe