O profesoară a făcut SEX cu doi elevi minori: E uluitor cum şi-a motivat gestul

O profesoară a făcut SEX cu doi elevi minori: E uluitor cum şi-a motivat gestul
foto: debanat.ro

O profesoară din Pennsylvania, SUA, a fost acuzată de agresiune sexuală asupra a doi minori.

În cadrul procesului desfășurat vineri, profesoara, pe nume Chelsea Lorson, a mărturisit că, într-adevăr, a întreținut raporturi sexuale cu doi elevi minori, cu vârste de 17, respectiv 15 ani, potrivit Realitatea.net.

Aceasta a avut și o justificare a faptelor sale, ceea ce i-a lăsat fără cuvinte pe toți cei care au participat la proces. Profesoara spune că a vrut să facă un cadou de ziua de naștere a unuia dintre frați.

Autoritățile urmează să decidă dacă profesoara poate fi încadrată în categoria agresorilor sexuali violenți, iar apoi vor stabili pedeapsa.

Pentru faptele sale, aceasta riscă să ajungă chiar și la 17 ani de închisoare.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:35 - România ar putea intensifica forajele în apele de mare adâncime din Marea Neagră, din cauza creşterii preţului la gaze
00:04 - Guvernul a lansat sistemul Ro-ALERT „Copil dispărut”. Populația va fi anunțată despre dispariția minorilor
23:55 - Rusia, la un pas de incapacitate de plată. Decizia fără precedent anunțată de trezoreria SUA
23:54 - Spania a anunțat că va cumpăra vaccinuri și antivirale, după ce a înregistrat 59 de cazuri de variola maimuței
23:54 - Sorana Cîrstea sare în apărarea colegilor ruși: „Ce a făcut Wimbledon arată zero umanitate”
23:28 - Iulian Paraschiv (Agenția Națională pentru Romi), despre noul ajutor pentru pensionari: Guvernul ar fi dorit să dea mai mult, dar ne raportăm la resursele pe care le avem. Crizele actuale impun măsuri de moment (VIDEO)
23:13 - Belarus recunoaște că furnizează arme Rusiei. Oficial de la Minsk: „Desfășurăm lucrări de cercetare și dezvoltare, inclusiv luând în considerare experiența evenimentelor din Ucraina”
23:00 - Nelu Varga, replică acidă după declarațiile ironice ale lui Dan Șucu, noul finanțator al Rapidului: „Dacă nu ştie cine e ‘domnul Varga’, îi recomand să o întrebe pe soţia dânsului”
22:55 - Erdogan va accepta cererile Suediei și Finlandei de aderarea la NATO doar atunci când preocupările legate de securitate ale Turciei sunt satisfăcute
22:43 - „E culmea tupeului!”. Conducerea Consiliului Concurenței insistă să-și asigure protecție de la SPP, acuză deputatul PSD Radu Cristescu