O profesoară LUPTĂ în instanță pentru dreptul său de a face SEX CU ELEVII!

O profesoară LUPTĂ în instanță pentru dreptul său de a face SEX CU ELEVII!
Foto: Daily Mail

O profesoară luptă în instanță pentru a-și câștiga dreptul de a întreține relații sexuale cu elevii.

Charli Jones Parker, o femeie de 31 de ani din Alabama, Statele Unite, a fost condamnată pentru că a făcut sex cu doi adolescenți în vârstă de 16 ani, în timp ce preda la Academia Pickens. Acum vrea să se lupte în instanță pentru ca legea care interzice sexul cu studenții să fie declarată neconstituțională, notează Daily Mail.

Legea interzice angajaților unei școli să întrețină relații sexuale cu elevii sau studenții care au vârsta sub 19 ani. O judecătorie a decis, însă, că legea violează o clauză de protecție egală, care acordă profesorilor același tratament în fața judectorilor ca în cazul altor profesii. Avocatul lui Parker a argumentat că în cazul condamnării sale trebuia luată în seamă clauza.

În fața judecătorilor, avocatul a spus că un administrator de școală ar putea să se culce cu o elevă de 16 ani și ar încălca legea. Pe de altă parte ”un doctor în vârstă de 65 de ani, ministru, terapeutsau judecător nu pot fi acuzați că au făcut sex cu adolescenta”.

Parker a pledat vinoavată în luna augustpentru că a făcut sex cu adolescenții și a primit trei ani de închisoare.

Soțul ei, James Frankin Parker III, în vârstă de 33 de ani, a pledat vinovat pentru că a făcut sex cu o fostă elevă. El își va afla sentința în iunie.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe