O tânără din Rusia a aflat la șase luni de la nuntă că ,,soțul ei” este transsexual fraudator

O tânără din Rusia a aflat la șase luni de la nuntă că ,,soțul ei” este transsexual fraudator
Foto: pixabay.

Un individ transgender din Moldova a început relații cu mai multe fete din Rusia, de la care a reușit să obțină bani prin înșelăciune. Potrivit presei ruse, individul va fi deportat din curând din Rusia. Una dintre victimele sale din Tver a descoperit, la șase luni după căsătorie, că soțul ei este, de fapt, un transsexual fraudator. Aceasta a luat împrumuturi pentru ea însăși, în timp ce soțul ei a jefuit-o și s-a întâlnit cu alte femei din Rusia pentru a-i înșela și pe ele de bani.

Autoritățile l-au reținut pe „Serghei”

După ce povestea a devenit virală pe rețelele de socializare, o altă victimă a contactat fosta soție a transgenderului Serghei. Aceasta a spus că l-a cunoscut pe Serghei pe internet și a încercat să o înșele prin manipulare pentru a obține bani. Noua cunoștință a lui Serghei și-a dat seama că era înșelată și a încetat să mai comunice cu el.

Autoritățile l-au reținut pe Serghei și i-au deschis un dosar pentru încălcarea regulilor de aflare în Federația Rusă, fiind un cetățean străin. Transgenderul a fost dus într-un centru de detenție temporară până la pregătirea documentelor pentru deportare din țară.

Mai multe tinere au fost înșelate

Tânăra din Tver a cheltuit peste 5 milioane de ruble pentru nuntă, călătorii și alte cheltuieli, în timp ce soțul ei a încercat să o convingă că aspectul său feminin este rezultatul terapiei hormonale și al operațiilor plastice sub supravegherea chirurgilor turci.

În același timp, transgenderul a declarat deschis că a venit în Rusia și s-a „transformat” doar pentru a obține un nou pașaport și a evita urmărirea penală în Europa. S-a descoperit că mai multe fete au fost înșelate de așa-numita schemă de lucru a lui Serghei.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
23:47 - Nelu Cortea și Cătălin Bordea au câștigat America Express 2023! Premiul încasat de cei doi după ce au parcurs „Drumul Aurului”
23:28 - Netanyahu l-a demis pe ministrul apărării, primul membru de top din partidul premierului israelian care a cerut oprirea reformei judiciare
23:10 - Alina Mungiu-Pippidi: Mă îndoiesc că generalul Ciucă există. Ar fi un total dezastru electoral să fie candidatul PNL la prezidențiale. Liberalii se scufundă și pentru că sunt lipsiți de orice fel de lideri (VIDEO)
22:46 - Un magazin complet digitalizat, în teste la Carrefour: „Clienții pot face cumpărăturile în 20 de secunde”
22:29 - Alina Mungiu-Pippidi: De la început, Iohannis a așteptat să i se spună de la Bruxelles ce să facă în majoritatea problemelor de politică externă (VIDEO)
22:07 - Marcel Ciolacu: PNL nu e prea confortabil în acest moment în sondajele de opinie
21:39 - Rapidistele exultă după calificarea în sferturile Ligii Campionilor: „A fost în top 3 cele mai nebune jocuri din carieră” / „Satisfacția este enormă” / „Vreau ca atât noi, cât și CSM București să ajungem în Final Four”
21:13 - Sorana Cîrstea e în optimi la Miami! Românca a reușit un nou meci mare și și-a egalat cel mai bun rezultat la turneul WTA 1000 din SUA
21:06 - Marcel Ciolacu: Aș vrea o tendință mai mare către acest patriotism economic în viitorul program de guvernare / O să venim cu o schemă de încurajare a producției de produse alimentare în România
20:39 - Expert antidrog: Traficul și consumul de droguri se împletesc cu alte fenomene infracționale grave și prezintă un pericol pentru societate / În ultimii ani, au venit intens părinții către organele de aplicare a legii (VIDEO)