Oficialii chinezi au închis magazinele Apple neautorizate din orașul Kunming

Oficialii chinezi au închis magazinele Apple neautorizate din orașul Kunming

China a anunțat că va închide mai multe magazine copie Apple din orașul Kunming, după ce un blogger american a realizat că produsele expuse erau doar niște replici, notează BBC.

Bloggerul american BirdAbroad povestește cum angajații îmbrăcați cu tricouri albastre, care purtau la gât legitimații, erau convinși că lucrau pentru Steve Jobs.

“Produsele păreau autentice, marca Apple. Exista o scară în formă de spirală, exact ca la Apple, și o zonă de așteptare stranie, în stilul lor obișnuit. Angajații purtau acele tricouri albastre și legitimațiile la gât. (…) Magazinul Apple era o țeapă. Una frumoasă, cea mai spectaculoasă  pe care am văzut-o până acum. Câteva lucruri nu erau așa cum ar fi trebuit să fie. Scările erau construite prost, magazinul nu era vopsit corespunzător, iar Apple niciodată nu-și scrie pe magazine Apple Store, îți pun doar logo-ul cu mărul”, a scris BirdAbroad.

Potrivit sursei precizate, de la dezăvluirea americanului, blogul acestuia se bucură de o adevărată notorietate, cu aproximativ 500.000 de vizualizări în mai puțin de 48 de ore.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
23:47 - Nelu Cortea și Cătălin Bordea au câștigat America Express 2023! Premiul încasat de cei doi după ce au parcurs „Drumul Aurului”
23:28 - Netanyahu l-a demis pe ministrul apărării, primul membru de top din partidul premierului israelian care a cerut oprirea reformei judiciare
23:10 - Alina Mungiu-Pippidi: Mă îndoiesc că generalul Ciucă există. Ar fi un total dezastru electoral să fie candidatul PNL la prezidențiale. Liberalii se scufundă și pentru că sunt lipsiți de orice fel de lideri (VIDEO)
22:46 - Un magazin complet digitalizat, în teste la Carrefour: „Clienții pot face cumpărăturile în 20 de secunde”
22:29 - Alina Mungiu-Pippidi: De la început, Iohannis a așteptat să i se spună de la Bruxelles ce să facă în majoritatea problemelor de politică externă (VIDEO)
22:07 - Marcel Ciolacu: PNL nu e prea confortabil în acest moment în sondajele de opinie
21:39 - Rapidistele exultă după calificarea în sferturile Ligii Campionilor: „A fost în top 3 cele mai nebune jocuri din carieră” / „Satisfacția este enormă” / „Vreau ca atât noi, cât și CSM București să ajungem în Final Four”
21:13 - Sorana Cîrstea e în optimi la Miami! Românca a reușit un nou meci mare și și-a egalat cel mai bun rezultat la turneul WTA 1000 din SUA
21:06 - Marcel Ciolacu: Aș vrea o tendință mai mare către acest patriotism economic în viitorul program de guvernare / O să venim cu o schemă de încurajare a producției de produse alimentare în România
20:39 - Expert antidrog: Traficul și consumul de droguri se împletesc cu alte fenomene infracționale grave și prezintă un pericol pentru societate / În ultimii ani, au venit intens părinții către organele de aplicare a legii (VIDEO)