Panică în studiourile BBC: O emisiune a fost întreruptă în direct, după ce s-a dat un ordin de evacuare a clădirii (VIDEO)

Panică în studiourile BBC: O emisiune a fost întreruptă în direct, după ce s-a dat un ordin de evacuare a clădirii (VIDEO)
Foto: independent.co.uk

Un nou moment de panică în Marea Britanie. Prezentatorii unei emisiuni de laBBC Radio 5 liveau fost nevoiți să întrerupă programul în momentul în care a pornit o alarmă de incendiu și a fost dat un ordin de evacuare a clădirii, informează The Independent.

Întregul moment a fost surprins de camerele care transmiteau emisiunea live pe internet.

Chiar în timpul programului în direct a fost auzit următorul mesaj: ”Atenție, atenție, vă rugăm evacuați clădirea folosind cea mai apropiată ieșire. Nu folosiți liftul”.

Imediat după aceea, prezentatoarea Sarah Brett le-a explicat ascultătorilor săi ce se întâmplă.

”Trebuie să ieșim acum, le cerem scuze ascultătorilor, dar clădirea este evacuată”, a spus Brett, încercând să își păstreze calmul.

Vizibil panicat, colegul său de prezentare, Nihal Arthanayake, și-a dat căștile jos și amândoi au părăsit studioul.

Panică în studiourile BBC: O emisiune a fost întreruptă în direct, după ce s-a dat un ordin de evacuare a clădirii

#DIRECT_ONE_vc63s0#

Din fericire, a fost vorba despre o alarmă falsă, prezentatorii întorcându-se la microfon zece minute mai târziu.

”Nu s-a produs niciun incident. Toată lumea este în regulă”, a confirmat Sarah Brett.

Evacuarea acestei clădiri are loc în contextul în care nivelul de alertă în Marea Britanie a fost ridicat la cel mai înalt grad, cel critic, după atentatul care a avut loc luni seară la Manchester, la finalul concertului Arianei Grande, atac soldat cu moartea a 22 de persoane și rănirea altor 59.

Ultima oră
00:50 - Pacientul zero cu Omicron din Italia și-a infectat toată familia: „Situația e sub control. Vaccinul a funcționat excelent în cazul nostru”
00:20 - Octavian Jurma: Valul 4-Delta ne-a lovit ca un tsunami. Dacă infecţiozitatea noii variante de coronavirus se confirmă, valul 5-Omicron ne va lovi ca un trăsnet
00:06 - Valeriu Gheorghiță: Sunt indicii că Omicron este o variantă de scăpare de protecția anticorpilor, ceea ce reprezintă o problemă
00:03 - Marea Britanie confirmă 11 infectări cu varianta Omicron. Unele nu au legături cu deplasările în Africa de Sud
00:03 - Angajaţi ai Spitalului Judeţean din Botoşani, prinşi când încercau să fure mâncarea bolnavilor. Ce sancțiuni au primit
23:22 - Lionel Messi a câştigat Balonul de Aur pentru a 7-a oară. Cine este „Atacantul anului” (VIDEO)
23:08 - Brașov: Înghesuială în Piața Sfatului la aprinderea luminițelor de Crăciun
22:58 - Adrian Câciu (PSD): Primăriile să se digitalizeze și să cunoască nivelul veniturilor, să primească subvenție numai cine are nevoie / Despre problema termiei în Capitală: Nu s-a făcut nici înainte, nici acum (VIDEO)
22:32 - Un nou val de scumpiri lovește România în prag de sărbători. Sindicalist: „Vom mânca un cozonac mai scump cu 30%”
22:21 - Adrian Câciu (PSD), ministrul Finanțelor: Nicușor Dan a ales să facă marketing politic pe problema termiei. E o retorică a victimizării personale în care eu nu vreau să intru / Banii din buget se dau în baza unui algoritm (VIDEO)