Panică în studiourile BBC: O emisiune a fost întreruptă în direct, după ce s-a dat un ordin de evacuare a clădirii (VIDEO)

Panică în studiourile BBC: O emisiune a fost întreruptă în direct, după ce s-a dat un ordin de evacuare a clădirii (VIDEO)
Foto: independent.co.uk

Un nou moment de panică în Marea Britanie. Prezentatorii unei emisiuni de laBBC Radio 5 liveau fost nevoiți să întrerupă programul în momentul în care a pornit o alarmă de incendiu și a fost dat un ordin de evacuare a clădirii, informează The Independent.

Întregul moment a fost surprins de camerele care transmiteau emisiunea live pe internet.

Chiar în timpul programului în direct a fost auzit următorul mesaj: ”Atenție, atenție, vă rugăm evacuați clădirea folosind cea mai apropiată ieșire. Nu folosiți liftul”.

Imediat după aceea, prezentatoarea Sarah Brett le-a explicat ascultătorilor săi ce se întâmplă.

”Trebuie să ieșim acum, le cerem scuze ascultătorilor, dar clădirea este evacuată”, a spus Brett, încercând să își păstreze calmul.

Vizibil panicat, colegul său de prezentare, Nihal Arthanayake, și-a dat căștile jos și amândoi au părăsit studioul.

Panică în studiourile BBC: O emisiune a fost întreruptă în direct, după ce s-a dat un ordin de evacuare a clădirii

#DIRECT_ONE_vc63s0#

Din fericire, a fost vorba despre o alarmă falsă, prezentatorii întorcându-se la microfon zece minute mai târziu.

”Nu s-a produs niciun incident. Toată lumea este în regulă”, a confirmat Sarah Brett.

Evacuarea acestei clădiri are loc în contextul în care nivelul de alertă în Marea Britanie a fost ridicat la cel mai înalt grad, cel critic, după atentatul care a avut loc luni seară la Manchester, la finalul concertului Arianei Grande, atac soldat cu moartea a 22 de persoane și rănirea altor 59.