Paradisul unde și-a petrecut președintele SUA Revelionul: Cel mai puternic om din lume s-a răsfățat în Hawaii

Paradisul unde și-a petrecut președintele SUA Revelionul: Cel mai puternic om din lume s-a răsfățat în Hawaii
După ce în ultima pate a anului președintele SUA, Barack Obama a vizitat estul Statelor Unite, cel mai puternic om din lume a ales să-și petreacă revelionul alături de familie pe plajele însorite din Hawaii. ...

După ce în ultima pate a anului președintele SUA, Barack Obama a vizitat estul Statelor Unite, cel mai puternic om din lume a ales să-și petreacă revelionul alături de familie pe plajele însorite din Hawaii.

Anul acesta Obama a închiriat o altă reședință de vacanță decât cea din anii precedenți. Noua bază de distracție aleasă de familia Obama este situată pe aceeași stradă cu cea pe care o închiriau din 2008. Motivul schimbării? Unul simplu: proprietarul a ales să își petreacă el vacanța aici, potrivit washingtonpost.com.

Nici noua vilă închiriată de rfamilia prezidențială nu este cu nimic mai prejos. Reședința fiind dotată cu jacuzzi și având o priveliște superbă spre apele Atlanticului. Casa cu cinci dormitoare se află în imediata apropiere a plajei preferate de liderul de la Casa Albă, fiind vecină și cu baza militară a pușcașilor marini americani, unde Obama obișnuiește să își facă exercițiile fizice în Hawaii.

Potrivit agentului imobiliar care a intermediat tranzacția, proprietatea a fost construită de curând, din finisajele acesteia nelipsind tavanele de bambus și elementele arhitecturale cu influențe asiatice.

Urmăriți B1TV.ro și pe