Parlamentarul britanic David Amess a fost înjunghiat mortal la o întâlnire cu votanții săi

Parlamentarul britanic David Amess a fost înjunghiat mortal la o întâlnire cu votanții săi
Conservatorul britanic David Amess câștiga un prim mandat de parlamentar al Regatului Unit în 1983. Foto: Hepta.ro / Alpha Press / ©Alpha Press

David Amess, parlamentar britanic din Partidul Conservator, a murit după ce a fost înjunghiat la o întâlnire cu votanții săi în orașul Leigh-on-Sea din comitatul Essex, a confirmat poliția engleză, citată de Sky News.

David Amess, înjunghiat mortal. Parlamentarul britanic era la o întâlnire cu votanții săi în Essex

David Amess reprezenta circumscripția Southend West în Camera Comunelor încă din anul 1997. Politicianul conservator intrase în premieră în parlamentul britanic în urmă cu aproape patru decenii, mai exact în 1983.

„Un bărbat a fost arestat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor, după ce un bărbat a fost înjunghiat în Leigh-on-Sea”, a precizat poliția orașului Essex printr-un comunicat de presă.

„Am fost chemați la o adresă din Eastwood Road North astăzi la puțin timp după 12:05 PM (14:05, ora României). Am venit și am găsit un bărbat rănit. Acesta a fost tratat de urgență, însă, din păcate, a murit la fața locului”, au continuat oamenii legii.

„Un bărbat în vârstă de 25 de ani a fost arestat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor, la scurtă vreme după de au ajuns ofițerii la fața locului, și a fost confiscat un cuțit. El este în custodia autorităților în acest moment. Nu mai căutăm pe nimeni în legătură cu acest incident”, a mai spus poliția din Essex.

Urmăriți B1TV.ro și pe