Politicianul moldovean pe care Cristian Tabără l-a comparat cu Ștefan Cel Mare nu va face parte din noul Parlament de la Chișinău: De cine a fost învins în alegeri (VIDEO)

Politicianul moldovean pe care Cristian Tabără l-a comparat cu Ștefan Cel Mare nu va face parte din noul Parlament de la Chișinău: De cine a fost învins în alegeri (VIDEO)

Politicianul moldovean Constantin Ţuţu, membru al Partidului Democrat, nu va face parte din noul Parlament de la Chișinău. Postul de deputat de la circumscripţia 33 a fost obținut de co-preşedintele Blocului Electoral ACUM, Andrei Năstase, care a obținut cu 5.000 de voturi mai mult decât următorul clasat, informează tvrmoldova.md.

Constantin Ţuţu este nimeni altul decât politicianul pe care jurnalistul Cristian Tabără l-a comparat cu Ștefan cel Mare. Invitat în cadrul emisiunii lui Tabără, Ţuţu a vorbit despre cariera sa de sportiv, precizând că a avut doar trei înfrângeri de-a lungul activității sale. sale. În acest context, Tabără a declarat că l-ar putea compara ușor cu marele domnitor. (Detalii AICI)

„Deci vreo cincizeci de lupte, vreo trei înfrângeri ai spus. Dacă stau bine să mă gândesc te pot compara destul de lejer cu cel pe care Moldova îl pune în fruntea valorilor sale. Cam la aceeași vârstă, un număr foarte mare de victorii, doar trei înfrângeri. Tu ești cam asemănător cu Ștefan cel Mare”, a spus Cristian Tabără.

De data aceasta, Constantin Ţuţu a suferit o nouă înfrângere. El a participat doar pe lista lista uninominală, nu şi pe cea naţională a partidului, astfel că, în urma numărătorii voturilor, nu va ocupa un loc în noul Parlament al Republicii Moldova.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.