Polițiștii au descoperit zeci de mii de euro în mașina „păzită” de Mohammad Murad în ziua alegerilor. Explicația omului de afaceri

Polițiștii au descoperit zeci de mii de euro în mașina „păzită de Mohammad Murad în ziua alegerilor. Explicația omului de afaceri

Au apărut primele informații cu privire la scandalul din ziua alegerilor locale, din Mangalia, cu omul de afaceri și candidatul la primărie Mohammad Murad personaj principal.

Un apropiat al lui Murda a fost găsit de polițiști cu 160.000 de lei (aproape 33.000 de euro) în portbagajul mașinii. Când a ajuns la secție, omul de încredere al lui Murad a declarat că se simte rău.

„La sediul poliției, bărbatul a invocat faptul că se simte rău, motiv pentru care a fost solicitată intervenția unui echipaj de ambulanță, acesta fiind transportat la spitalul din Mangalia.

Avocatul solicitat s-a prezentat la sediul Poliției municipiului Mangalia, iar împreună cu polițiștii s-a deplasat la fața locului, unde a descuiat și condus autoturismul în curtea Poliției municipiului Mangalia, sprijinind la efectuarea controlului interiorului acestuia. Urmare a controlului efectuat, în interiorul autoturismului a fost identificată suma de peste 160.000 de lei, dar și diverse înscrisuri, mai multe copii ale documentelor de identitate ale unor persoane, precum și fly-ere de campanie”, a notat IPJ Constanța într-un comunicat de presă.

Explicația lui Mohammad Murad

Mohammad Murad a reacționat în urma evenimentului.

„Banii aveau un precontract să cumpere o maşină. Eu nu ştiam nimic de acest lucru, încât proprietarul trebuia să plece în Germania luni dimineaţa. Aşa am înţeles de la colegul meu. Habar n-aveam că sunt bani (…) Nu există nicio dovadă că banii au legătură cu mita (…) Toate sunt făcături ca să câştige actualul primar”, a declarat Murad la Antena 3.