Poliţiștii moldoveni au reuşit să prevină un omor la comandă. Suspecții au fost prinși în flagrant (VIDEO)

Poliţiștii moldoveni au reuşit să prevină un omor la comandă. Suspecții au fost prinși în flagrant (VIDEO)

Intervenție în forță a polițiștilor de investigații, care au reușit să evite omorul la comandă al unei persoane din Republica Moldova, potrivit igp.gov.md.

Asasinatul a fost comandat de doi bărbaţi din acelaşi oraş, care au fost ulterior arestați pentru 30 de zile şi riscă ani grei de închisoare.

Aceștia au vârste de 59 şi 60 de ani şi îşi desfăşoară activitatea în domeniul unităţilor de schimb valutar în oraşul Căuşeni.

Cei doi au vrut să elimine un concurent, din aceeaşi sferă de afaceri, iar pentru asta trebuiau să achite unui killer suma de 5.000 de dolari.

Victima, un bărbat de 35 de ani, a fost informată confidenţial despre situaţia creată şi a fost de acord să coopereze cu organele de drept.

Suspecții au fost monitorizați de poliţişti timp de câteva săptămâni, iar oamenii legii au reuşit să-l reţină în flagrant pe unul dintre suspecţi în momentul întâlnirii cel care trebuia să comită crima. Apoi, a fost reţinut şi cel de-al doilea suspect, în timp ce aştepta confirmarea decesului, în incinta casei de schimb valutar, care-i aparţinea.

În cadrul percheziţiei casei de schimb valutar şi a domiciliilor suspecţilor au fost depistate cuţite, topoare, precum şi mijloace băneşti în proporţii deosebit de mari.

Potrivit legislaţiei, cei doi riscă închisoare de la 15 la 20 de ani sau detenţie pe viaţă.

Poliţiștii moldoveni au reuşit să prevină un omor la comandă

#DIRECT_ONE_x7ko9e#