Premierul Greciei, depistat cu COVID-19. Kyriakos Mitsotakis: Vaccinarea cu trei doze oferă cea mai bună protecție posibilă împotriva bolii

Premierul Greciei, depistat cu COVID-19. Kyriakos Mitsotakis: Vaccinarea cu trei doze oferă cea mai bună protecție posibilă împotriva bolii
Prim-ministrul Greciei, Kyriakos Mitsotakis. Foto: Hepta.ro / Abaca Press / AA/ABACA

Premierul grec Kyriakos Mitsotakis a fost testat pozitiv pentru infecția cu SARS-CoV-2, conform anunțului pe care l-a făcut luni chiar el pe pagina sa de Twitter, transmite Reuters.

Ce a declarat premierul Greciei, Kyriakos Mitsotakis, după ce a fost depistat cu COVID-19

„Am fost testat pozitiv în această dimineață și, prin urmare, mă voi izola la domiciliu și voi lucra de acolo”, a declarat oficialul elen.

Kyriakos Mitsotakis s-a întâlnit cu președintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan, duminică, la Istanbul.

În luna octombrie, prim-ministrul Greciei era vaccinat cu a treia doză de ser împotriva COVID-19.

„Tripla vaccinare oferă cea mai bună protecție posibilă împotriva bolii. Sunt sigur că totul va decurge bine și voi fi înapoi la birou foarte curând”, a adăugat Kyriakos Mitsotakis, citat de Ekathimerini.

De la debutul pandemiei de COVID-19, pe teritoriul Greciei au fost depistate peste 2,6 milioane de infectări, conform datelor centralizate luni de Worldometer. Numărul deceselor a trecut de 26.000, în timp ce mai bine de 2,4 milioane de persoane au fost declarate vindecate.

Urmăriți B1TV.ro și pe