Presa mexicană: Nicolae Ceaușescu obişnuia să ofere copii orfani ai României pentru experimente

Presa mexicană: Nicolae Ceaușescu obişnuia să ofere copii orfani ai României pentru experimente
Ororile regimului comunist şi condiţiile inumane în care erau ţinuţi copii fără părinţi, în orfelinatele din România, continuă să atragă atenţia presei străine. De data aceasta, presa din Mexic face un...

Ororile regimului comunist şi condiţiile inumane în care erau ţinuţi copii fără părinţi, în orfelinatele din România, continuă să atragă atenţia presei străine. De data aceasta, presa din Mexic face un adevărat scenariu SF, pornind de la una dintre problemele cele mai dureroase ale fostului regim. Experimentele medicale făcute pe copiii din orfelinate.

La mai bine de două decenii de la moartea lui Nicolae Ceaușescu, ororile din perioada regimului comunist din România continuă să fie dezbătute în întreaga lume.

„Fostul dictator al României, Nicolae Ceauşescu, a luat cu el în mormânt acest secret, însă studiile agenţilor secreţi americani au scos la iveală indicii solide că fostul lider comunist avea legaturi cu fiinţe misterioase, cel mai probabil creaturi provenite din spațiul extraterestru”, scriu jurnaliştii publicaţiei mexicane Zocalo, citaţi de ziare.com.

În articolul lor, jurnaliştii mexicani citează declaraţiile unui fost agent secret american, care ar fi spus că Ceauşescu obişnuia să ofere copii orfani ai României pentru experimente.

„Copiii ar fi fost preluaţi de fiinţele bizare şi supuse unor experimente groteşti despre care este posibil ca nimeni să nu afle vreodată, dar care explică parţial numărul mare de orfani cu dizabilităţi crunte, descoperiţi în leagănele din România, la scurt timp după căderea comunismului”, conchide ziarul mexican.