Președintele Vladimir Putin, spectacol la Vocea Rusiei: Vezi reacția juraților (VIDEO)

Președintele Vladimir Putin, spectacol la Vocea Rusiei: Vezi reacția juraților (VIDEO)
Juraţii de la Vocea Rusiei au rămas cu gura căscată atunci când au văzut că îl au ca invitat surpriză chiar pe preşedintele Rusiei, Vladimir Putin. Producătorii emisiunii au vrut să testeze reacţia...

Juraţii de la Vocea Rusiei au rămas cu gura căscată atunci când au văzut că îl au ca invitat surpriză chiar pe preşedintele Rusiei, Vladimir Putin. Producătorii emisiunii au vrut să testeze reacţia vedetelor la vocea preşedintelui. Din păcate însă, a fost vorba despre o înregistrare mai veche a lui Putin de la un concert de caritate.

Vocea preşedintelui Vladimir Putin nu i-a impresionat prea mult pe membrii juriului la început. Însă, după câteva momente, o vedetă mai inimoasă se întoarce ca să-şi vadă concurentul.

Reacţia puternică a femeii le stârneşte curiozitatea celorlaţi jurişti care nu mai stau mult pe gânduri şi apasă butonul ce le permite să vadă cântăreţul surpriză.

Numai un singur jurat rămâne neimpresionat de prestaţia lui Putin. Însă, preşedintele Rusiei nu se afla cu adevărat în sala de concurs. Pe perete rula o înregistrare din 2010 de la un concert de caritate la care participaseră mai multe personaje cunoscute din cinematografie şi televiziune. Piesa cântată de Putin se numeşte „Blueberry Hill” şi a fost lansată pentru prima dată în 1940 de către Gene Autry.

Vladimir Putin, la Vocea Rusiei

Embed: