Primarul Kievului, Vitali Klitschko, a fost depistat cu Covid-19. „Coronavirusul m-a lovit într-un moment inoportun”

Primarul Kievului, Vitali Klitschko, a fost depistat cu Covid-19. Coronavirusul m-a lovit într-un moment inoportun''
Twitter

Primarul oraşului Kiev,Vitali Klitschko, a anunţat, sâmbătă, că a fost testat pozitiv pentruCovid-19. Acesta mai adaugă că starea lui de sănătate este una bună.

„Coronavirusul m-a lovit într-un moment foarte inoportun. Astăzi am fost testat pozitiv. Mă simt bine, dar trebuie să stau în autoizolare”, a anunţat el.

Vitali Klitschko are 49 de ani șieste primar al Kievului din 2014. Acesta este favorit pentru un nou mandat la alegerile de duminică.

Primar al Kievului din 2014

Fostul campion mondial a obținut intre 65 si 71,8% din voturi, în 2014, potrivit sondajelor, contra adversarului său Borislav Bereza, care a obținut aproximativ30%

Vitali Kliciko a fost ales primar al Kievului în mai 2014 în alegeri extraordinare.

„Voi începe să fac schimbări în Kiev“, a fost mesajul lui Vitali Klitschko, după ce a fostales de 1,5 milioane de oameni.

Acesta a renunțatla cariera de boxer profesionist.

În palmaresul său se regăseşte centura WBC, pe care a apărat-o în nouă rânduri consecutive în ultimii cinci ani. Despre Klitschko se mai ştie că este primul campion mondial de box care şi-a luat doctoratul, chiar în domeniul ştiinţelor sportive.

Ultima oră
20:14 - Premierul Republicii Moldova: „Reforma justiției, o prioritate absolută pentru țara noastră”
19:55 - Ursula von der Leyen a refuzat să dea mâna cu Cristian Ghinea: „Îmi pare rău!” (VIDEO)
19:54 - CNCAV: Aproape 18.000 de persoane vaccinate în ultimele 24 de ore
19:24 - Scandalul momentului în online-ul românesc. Autorul postării controversate spune că a glumit: „Femeile disponibile pentru sex să poarte un cerculeț la rever. Două cerculețe pentru sex în grup”
19:08 - Explozie a cazurilor de COVID în București. Vlad Voiculescu, după ce avertizase că lipsesc 4.000 de teste pozitive din ultimele zile: „Minunea de după congresul PNL! – 653 cazuri duminică, 2.559 luni”
19:03 - Ursula von der Leyen, despre explozia prețului la gaze: „Ceea ce vedem este un fenomen global, nu doar unul existent în Europa”
18:51 - Iohannis, nemulțumit de cifrele campaniei de vaccinare. Mesaj tăios în prezența Ursulei von der Leyen: „Dacă ne-am fi vaccinat, nu am mai fi avut restricții”
18:44 - Ursula von der Leyen anunță că România a primit undă verde din partea Comisiei privind PNRR: „Nu e finalul călătoriei. Trebuie să implementăm aceste proiecte”
18:28 - Florin Cîțu, despre PNRR: Sunt incluse 107 investiții și 64 de reforme. Până la sfârșitul anului vom primi prefinanțarea de 3,8 miliarde de euro (VIDEO)
18:25 - Klaus Iohannis, în cadrul vizitei Ursulei von der Leyen, după aprobarea PNRR: „Avem o responsabilitate uriașă, pentru a ne asigura că fondurile europene vor schimba fața României”