Procedurile nu se încalcă nici în ruptul capului: Medic chemat să confirme decesul unui om decapitat

Procedurile nu se încalcă nici în ruptul capului: Medic chemat să confirme decesul unui om decapitat
O întâmplare pe cât de macabră pe atât de hazlie scoate la iveală o dată în plus procedurile greoaie şi de multe ori inutile pe care autorităţile sunt obligate să le respecte. De această dată, cazul s-a...

O întâmplare pe cât de macabră pe atât de hazlie scoate la iveală o dată în plus procedurile greoaie şi de multe ori inutile pe care autorităţile sunt obligate să le respecte. De această dată, cazul s-a petrecut în Marea Britanie.

O echipă de poliţişti din Wimbledon, Londra a fost chemată la Râul Wandle, după ce câţiva trecători au descoperit acolo ceea ce părea a fi un cadavru. Când au scos trupul neînsufleţit din apă, oamenii legii au avut neplăcerea să constate că acesta fusese decapitat. În plus, cadavrul se afla într-o stare avansată de descompunere.

În ciuda acestor constatări, poliţiştii au fost nevoiţi să respecte procedurile şi să cheme un doctor pentru a confirma decesul bărbatului, relatează Daily Mail.  

“Chiar dacă nu avea cap şi se vedeau viermi, a trebuit să chemaţi doctorul?”, l-a întrebat consternată medical legist Shirley Radcliffe pe unul dintre ofiţerii de poliţie.

„Da doamnă. Ei sunt experţii, noi nu suntem”, a fost răspunsul poliţistului.

În urma testelor ADN, s-a stabilit că victima avea 32 de ani şi era de naţionalitate poloneză. Cauzele decesului nu au putut fi stabilite.

 

Urmăriți B1TV.ro și pe