Propagandistul rus, Vladimir Soloviov, declarații halucinante: „Tovarășul Stalin a făcut o greșeală! Să ardă în iad!”

Propagandistul rus, Vladimir Soloviov, declarații halucinante: Tovarășul Stalin a făcut o greșeală! Să ardă în iad!
Foto: captura video.

Vladimir Soloviov, apropiatul lui Putin și propagandistul numărul unu al Kremlinului, a făcut declarații bizare, în cadrul unei emisiuni, moderate de el. Jurnalistul a spus că Stalin ar fi făcut o mare greșeală că a permis Germaniei să existe, informează Nexta.

Propagandistul rus, în plin delir

Se pare că rușii sunt deranjați de politica externă a Germaniei. Propagandistul a lansat un atac dur la adresa cancelarului Germaniei, Olaf Scholz.

”Olaf Scholz este extraordinar de obraznic în ultima vreme. El a declarat: vom ajuta Ucraina cu bani și arme, până ce Putin va pricepe că a făcut o greșeală fatală.

Ei bine, Gorbaciov a făcut o greșeală fatală atunci când a permis reunificarea Germaniei, aceea este o greșeală. Tovarășul Stalin a făcut o greșeală atunci când a decis că ar trebui să permitem Germaniei să continue să existe. (…)

De ce mai livrăm gaze Germaniei dacă au decis să ofere arme grele Ucrainei? Să ardă în iad!”, a spus propagandistul Moscovei.

Ucraina, sprijinită de Germania

Cancelarul german Olaf Scholz a declarat, zilele trecute, că, la fel ca Europa devastată după al Doilea Război Mondial, și Ucraina are nevoie de un „plan Marshall”. Va fi nevoie de un ajutor de „miliarde”, care se va întinde „pe mai multe generaţii”. Scholz a mai spus că e nevoie de implicarea țărilor, organizațiilor internaționale și instituțiilor financiare internaționale.

Acesta a mai susținut că negocierile Ucraina – Rusia nu sunt pe aproape, dat fiind că „Putin crede încă în posibilitatea de a putea dicta pacea”.

„La fel ca Europa devastată după al Doilea Război Mondial, Ucraina are nevoie de un plan Marshall pentru reconstrucţie. Vom avea nevoie de mai multe miliarde suplimentare de euro şi de dolari, iar asta vreme de ani”, a spus cancelarul într-un discurs în Bundestag înaintea summiturilor UE, G7 şi NATO, în care se va discuta despre ajutorul financiar pentru Kiev.

Urmăriți B1TV.ro și pe