Purtătoarea de cuvânt a lui Biden este gata să plece de la Casa Albă. Jen Psaki ar urma să demisioneze la finalul lui aprilie

Purtătoarea de cuvânt a lui Biden este gata să plece de la Casa Albă. Jen Psaki ar urma să demisioneze la finalul lui aprilie
Jen Pskai, purtătorul de cuvânt de la Casa Albă, în sala dedicată conferințelor de presă / Foto: Hepta.ro

Purtătoarea de cuvânt a lui Joe Biden este gata să își dea demisia și să plece de la Casa Albă. Jen Psaki ar urma să părăsească actualul post pentru un loc la canalul de televiziune MSNBC, potrivit CNN.

Totuși, Casa Albă a refuzat să comenteze informațiile care au apărut în presa americană, dar Psaki ar fi absentă, de câteva zile, din celebra sală de conferințe de la Washington.

Jen Psaki, gata să demisioneze din funcția de purtător de cuvânt al lui Joe Biden

Informații privind intenția „Secretarului de presă” au apărut la CNN, Axios și The New York Times, însă nimeni de la Casa Albă nu le-a confirmat.

Totuși, Psaki a lipsit în ultimele zile de la conferințele de presă ținute la Casa Albă, motivul invocat fiind un test pozitiv pentru COVID-19.

Potrivit CNN, Psaki ar urma să rămână în funcție până în data de 30 aprilie, atunci când are loc celebrul eveniment „Cina asociației corespondenților de la Casa Albă”. Ultimele două ediții ale evenimentului au fost anulate, din cauza pandemiei de COVID-19.

De ce pleacă Psaki de la Casa Albă

În 2021, purtătoarea de cuvânt a lui Joe Biden ar fi lăsat să se înțeleagă ca va mai petrece un an la Casa Albă, urmând apoi să se retragă, pentru că intenționa să petreacă mai mult timp cu familia.

Recent, în presa americană au apărut informații cu privire la o serie de negocieri pe care Psaki le-ar fi avut cu postul de televiziune MSNBC. Canalul a recrutat-o și pe fosta purtătoare de cuvânt a vicepreședintelui Kamala Harris.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
08:17 - Accident grav pe DN 6: Un mort și trei răniți în Caraș-Severin
00:35 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic: Mesajele pe care le primim din astral despre viitor sau trecutul nostru foarte îndepărtat. Cum le decriptăm (VIDEO)
00:07 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic: Ce sunt visele de fapt, cum să le interpretăm și cum ne ajută ele să ne descoperim mai bine pe noi înșine (VIDEO)
23:24 - Stelian Tănase: E un bun moment pentru un candidat antisistem la prezidențiale. Maia Sandu ar fi perfectă / Iohannis vrea să-și continue cariera politică. De ce ar pleca la pensie? A stat în pensie când era primar și acum, la Cotroceni (VIDEO)
22:38 - Stelian Tănase: Din această coabitare vai de mama ei, PSD a câștigat deja partida. PNL pur și simplu a dispărut. Poa’ să iasă Ciucă de o mie de ori la TV, nu câștigă un vot, e mort-copt în păpușoi (VIDEO)
22:01 - De ce nu am fost primiți în Schengen până acum. Stelian Tănase: Ai noștri au crezut că pot să nu facă nimic și să le arunce ăstora praf în ochi. N-a mers! Nici pentru NATO, nici pentru UE n-am fost pregătiți (VIDEO)
21:29 - Bătrână de 82 de ani, încătușată din cauza unor facturi restante la gunoi. Cum a reacționat când s-a trezit cu polițiștii la ușă
21:04 - David Popovici, mesaj de Ziua Persoanelor cu Dizabilităţi: „Susțin copiii cu dizabilități să se bucure de viață. Haideți să-i susținem împreună!” (VIDEO)
20:46 - Unul dintre băieții lui Leonard Doroftei a devenit milionar în Canada: „În loc să cheltui banii prostește, eu am ales să îi strâng și să-i investesc”
20:22 - Mihai Bobonete, dezvăluiri despre momentele grele prin care a trecut: „Fac terapie de câțiva ani. Eram într-o stare critică”