Putin, despre criza imigranților: Problemele, din cauza politicii eronate a partenerilor noștri americani în zona musulmană, pe care Europa o urmează orbește. Am avertizat asupra acestui lucru încă de acum câțiva ani

Putin, despre criza imigranților: Problemele, din cauza politicii eronate a partenerilor noștri americani în zona musulmană, pe care Europa o urmează orbește. Am avertizat asupra acestui lucru încă de acum câțiva ani
Foto: slate.com

Vladimir Putin intervine în criza imigranților. Președintele Rusiei a afirmat că această situație de datorează politicii Statelor Unite în Orientul Mijlociu.

Liderul de la Kremlin susține că i-a avertizat încă de acum câțiva ani pe șefii statelor Occidentale de producerea cestui fenomen.

“Această criză era de așteptat. Le-am spus deja în urmă cu câțiva ani partenerilor noștri occidentali că dacă vor continua politica eronată în regiunile lumii musulmane, în special in Orientul Apropiat și în Africa de Nord, acest lucru ar putea duce la probleme de foarte mare amploare”, a spus Putin la Forumul Economic de la Vladivostok, transmite Rt.com.

Președintele rus este de părere că ideea statelor occidentale de a le impune musulmanilor propriile standarde este totatl greșită.

“Trebuie să se țină cont de particularitățile istorice, religioase, naționale și culturale din aceste regiuni”, spune Putin, acuzându-i totodată pe americani de această politică defectă.

„Este înainte de toate politica partenerilor noștri americani, pe care Europa o urmează orbește. Din această cauză UE se află acum în fața acestei poveri atât de greu de purtat”, a mai declarat Putin.

Putin: Criza imigranților, din cauza politicii SUA

 

Ultima oră
23:56 - O sportivă din echipa olimpică a Belarusului a refuzat să se urce în avion și a rămas pe aeroportul din Tokyo, unde fusese dusă împotriva voinței sale
23:22 - Bătaie între un grup de turiști și salvamari, în Eforie Nord. Trei persoane au ajuns la spital în urma conflictului, iar patru turiști au fost duși la audieri (VIDEO)
23:08 - Cinci adolescenți s-au înecat în râul Siret. Victimele aveau între 14 și 18 ani (VIDEO)
22:45 - Virgil Guran: Dacă rectificarea bugetară nu va fi făcută pentru toată lumea, e foarte grav / Funcțiile politice trebuie să treacă prin forul de conducere din partid (VIDEO)
22:14 - Igor Grosu, după discuția cu Ludovic Orban: „Am fost asigurat că România este gata să intensifice semnificativ susținerea Republicii Moldova cu proiecte importante”
21:56 - Un adolescent de 15 ani s-a înecat în râul Suceava, pe raza localității Milișăuți
21:35 - Trei cutremure duminică în Vaslui. Unul dintre seisme, produs în jurul orei 21, a avut o magnitudine de 4,1
21:19 - După Israel și Marea Britanie, și SUA acuză Iranul pentru atacul soldat cu moartea unui român și a unui britanic. Antony Blinken: Nu există nicio justificare pentru acest atac
20:56 - Sute de persoane au protestat la Berlin împotriva restricțiilor. Poliția germană spune că a fost „agresată și atacată”, ceea ce „a condus la utilizarea lacrimogenelor, a bastoanelor și a violenței fizice” (VIDEO)
20:27 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. De ce este importantă mâncarea și cât de des ar trebui să mergem la dentist (VIDEO)