Ramzan Kadîrov, mesaj pentru Elon Musk după ce l-a provocat la luptă pe Putin: „Nu te-aș sfătui să concurezi cu Putin”

Ramzan Kadîrov, mesaj pentru Elon Musk după ce l-a provocat la luptă pe Putin: „Nu te-aș sfătui să concurezi cu Putin”
Ramzan Kadîrov spune că separatiştii pro-ruşi au înconjurat „complet” un oraş din estul Ucrainei: „Atacul va începe curând” Sursa: Captura video

La o zi după ce Elon Musk l-a provocat pe Vladimir Putin la o confruntare unu-la-unu, având drept miză soarta Ucrainei, liderul cecen Ramzan Kadîrov l-a avertizat pe miliardar „să nu concureze” cu liderul de la Kremlin, pentru că face parte din „colțul roșu al ringului”.

Mai mult decât atât, Kadîrov l-a invitat pe Elon Musk să vină să se antreneze la centrele din Republica Cecenă, unde va deveni o persoană total schimbată, „Ilona”, potrivit Grozny TV.

„Elon Musk, nu te-aș sfătui să concurezi cu Putin”

Pe canalul său de Telegram, liderul cecen Ramzan Kadîrov l-a sfătuit pe miliardarul american să evite confruntarea cu Putin, dată fiind discrepanța dintre aceștia – un „om de afaceri și un blogger pe Twitter”.

Elon Musk, nu te-aș sfătui să concurezi cu Putin. Categorii de greutate prea diferite. Și nici măcar nu e vorba de arte marțiale sau, de exemplu, de judo. Cum îți imaginezi? Ești în colțul roșu al ringului – un om de afaceri și un blogger pe Twitter. Putin în albastru este un politician mondial, un strateg, o furtună pentru Occident și SUA”, a scris Kadîrov pe canalul său de Telegram.

„Vladimir Vladimirovici va arăta nesportiv când va învinge un adversar mai slab”, a subliniat Kadîrov.

Musk a fost invitat, în schimb, la antrenamente în centrele din Republica Cecenă: „Te vei întoarce din Republica Cecenă ca o persoană complet diferită, Ilona, ​​adică Elon”.

Elon Musk mesaj pentru liderul de la Moscova: „Îl provoc pe Vladimir Putin la o singură luptă”

Ieri, Elon Musk a scris un mesaj controversat pe Twitter, provocându-l pe Vladimir Putin la o luptă care ar decide soarta Ucrainei.

„Îl provoc pe Vladimir Putin la o singură luptă”, a scris Elon Musk pe twitter.

Dmitri Rogozin, șeful agenției spațiale ruse Roscosmos, i-a răspuns lui Elon Musk:

„Diavol mic, tu ești încă tânăr,

Concurezi cu mine slab;

Ar fi doar o pierdere de timp

Depășește-mi întâi fratele.

S. Pușkin – Povestea Papei și a lucrătoarei sale Balda”.

Urmăriți B1TV.ro și pe