Rareș Bogdan îl susține pe Vergil Chițac pentru Primăria Constanța: E cel mai potrivit, prin seriozitatea și prin ce a făcut din punct de vedere profesional (VIDEO)

Rareș Bogdan îl susține pe Vergil Chițac pentru Primăria Constanța: E cel mai potrivit, prin seriozitatea și prin ce a făcut din punct de vedere profesional (VIDEO)

Prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, a anunțat că îl susține pe senatorul liberal Vergil Chițac în cursa electorală pentru Primăria Constanței. Bogdan a insistat că seriozitatea și rezultatele profesionale ale acestuia demonstrează că este omul potrivit să schimbe destinul orașului. Rareș Bogdan a mai spus că el nu obișnuiește să laude oameni în care nu crede și că până acum nu a avut nicio problemă să-și critice colegii dacă a considerat că are motiv. Prin urmare, dacă se pronunță în favoarea lui Vergil Chițac înseamnă că, într-adevăr, crede în el.

„Voi fi pe stradă peste tot în Constanța, unde voi sta de vorbă cu oamenii, pentru că cred foarte mult în comunicarea directă chiar și așa, în noile condiții de distanțare socială. Le voi explica de ce acest om și acest profil extraordinar pentru un oraș care nu reprezintă, repet, doar portul numărul 1 al României, doar destinația numărul 1 estivală a României, ci și, din punct de vedere militar, economic, geostrategic, un plus și o forță extraordinară…. Le voi explica constănțelor de ce cred eu că e cel mai potrivit, prin seriozitatea și ce a făcut din punct de vedere profesional și din punct de vedere al vieții personale, să le schimbe destinul e omul ăsta. Eu nu vorbesc despre oameni în care nu cred. Ați văzut că uneori sunt critic cu colegii mei, nu am ezistat să fac asta, dar nu o fac cu răutate. Mă duc acolo unde sunt oameni în care cred. La Constanța cred extrem, extrem de mult în Vergil Chițac”, a declarat Rareș Bogdan.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Un sondaj realizat de Avangarde la nivelul Municipiului Constanța arată că Vergil Chițac conduce în preferințele electoratului cu 36%. Pe locul al doilea se află actualul edil, Decebal Făgădău, candidatul PSD, cu 35%, în timp ce pe locul trei este Stelian Ion, de la USR, cu 14%.

89% dintre cei chestionați, care au declarat că îl vor vota pe Vergil Chițac la alegerile locale, spun că sunt siguri și foarte siguri că îi acord votul acestuia.

Sondajul a fost realizat în municipiul Constanța, în perioada 18 – 24 august.

Ultima oră
20:03 - Ludovic Orban: Eu nu exclud posibilitatea ca Iohannis să aibă un proiect cu PSD. Probabil că acesta este motivul real pentru atitudinea sa încrâncenată împotriva mea (VIDEO)
19:47 - Ludovic Orban: Prezența lui Nicolae Ciucă pe listele PNL drept candidat la Senat pe Dolj a fost o cerere a președintelui Klaus Iohannis (VIDEO)
19:46 - Ludovic Orban: Klaus Iohannis poate ajunge în situația de a-i fi contestat mandatul de președinte, dacă el perpetuează în mod artificial criza (VIDEO)
19:38 - USR nu vrea alegeri anticipate. Mesajul lui Dacian Cioloș, despre o eventuală revenire la guvernare, alături de PNL și UDMR
19:38 - Ana Maria Mocanu, infectată cu noul coronavirus. Boala se manifestă ciudat: „Am simțit niște mâncărimi foarte puternice”
19:30 - Ludovic Orban: Dacă chiriașul de la Cotroceni se încăpățânează în a impune un guvern minoritar, sunt posibile alegerile anticipate. Până la urmă, ele sunt soluția (VIDEO)
19:24 - Ludovic Orban: Grupul parlamentar al PNL răspunde la comenzile lui Cîțu și Iohannis, comenzi contrare intereselor fundamentale ale cetățenilor (VIDEO)
19:15 - Ludovic Orban: PNL să nu mai asculte comenzile absurde de la Cotroceni. Cîțu și susținătorii lui să plece acasă, iar coaliția să fie refăcută. Altfel, e foarte posibil să-mi iau la revedere de la echipa demolatoare (VIDEO)
19:14 - Anda Adam se răsfață la maxim! Care este cel mai scump accesoriu din colecția vedetei
19:06 - Dacian Cioloș: Trebuie să ne concentrăm eforturile și energia pe construirea unei majorități. Armistițiu și înțelegere între partide există deja. Cred că putem găsi soluții pentru refacerea coaliției