Rareș Bogdan: PNL va lua între 18 și 22 de consilii județene și între 17 și 21 de orașe reședință de județ. Moldova va fi eliberată (VIDEO)

Rareș Bogdan: PNL va lua între 18 și 22 de consilii județene și între 17 și 21 de orașe reședință de județ. Moldova va fi eliberată (VIDEO)

Rareș Bogdan, prim-vicepreședintele PNL, s-a arătat extrem de încrezător cu privire la șansele PNL de a câștiga alegerile locale din 27 septembrie. Bogdan este convins că, pe fondul valului de revoltă anti-PSD, liberalii vor reuși inclusiv să elibereze Moldova, după 30 de ani în care afost condusă de social-democrați. Europarlamentatul este convins că liberalii vor reuși să înlăture baroni grei ai PSD, precum Marian Oprișan, președintele Consiliului Județean Vrancea, sau Ionel Arsene,șeful CJ Neamț. Rareș Bogdan a mai ținut să sublinieze că administrațiile liberale au schimbat fața orașelor, cu investițiile făcute din fonduri europene, în vreme ce administrațiile PSD nici nu s-au atins de banii europeni. „Vom lua între 18 și 22 de consilii județene și între 17 și 21 de orașe reședință de județ”, a mai afirmat Rareș Bogdan, pentru B1 TV.

Rareș Bogdan, convins că PNL va obține un rezultat foarte bun la alegerile locale: Moldova va fi eliberată

„România are preocupările ei și în afara Bucureștiului. Este interesată de schimbare la Constanța, unde va câștiga amiralul Vergil Chițac și eliberăm Constanța după 30 de ani de socialiști. De asemenea, în Moldova se întâmplă un fenomen unic în 30 de ani: Moldova, care era o pată roșie, va fi de data asta pur și simplu sub eliberare și e o efuziune fantastică și un val al schimbării pentru că oamenii.
Îl batem pe Oprișan la el acasă, îl scoatem pe Oprișan din Consiliul Județean. Este un val al disperării oamenilor. După 24 de ani, PNL îl scoate pe Oprișan din Consiliul Județean.

PNL îl scoate pe Ionel Arsene, unul dintre cei mai toxici baroni roșii pe care-i are România. E județul unde au luat 1,3 milioane de euro fonduri europene în patru ani de zile. De la buget au luat sute de milioane, pentru că de acolo se pot fura, iar de la bani europeni nu. Toți banii i-a trimis spre firma cuscrului.

La Alba, Ion Dumitrel, unul dintre cei mai buni președinți de Consiliu Județean din România, a reușit să aducă 550 de milioane de euro. La Cluj, Alin Tișe a adus peste 500 de milioane, la Arad, Ghiță Falcă a adus sute de milioane.

În România, administrațiile liberale au schimbat fața orașelor. Au adus bani europeni și au schimbat fața orașelor la propriu. Noi despre asta vorbim: despre administrații liberale de succes și despre administrațiile sărăciei socialiste.

Socialiștii au fugit de bani (europeni). Brăila, Galați, Vaslui (…)

Vom lua între 18 și 22 de consilii județene și între 17 și 21 de orașe reședință de județ”, adeclarat Rareș Bogdan, pentru B1 TV.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Klaus Iohannis: Mă aștept la un rezultat record din partea PNL la alegerile locale

Săptămâna trecută, președintele Klaus Iohannis își exprima speranța că PNL va obține un rezultat record la alegerile locale. Șeful statului a afirmat că PNL este în acest moment cel mai important partid politic din România și trebuie să confirme acest lucru inclusiv la scrutinul din 27 septembrie.

„PNL este, fără doar și poate, cel mai important partid azi pe scena politică și trebuie să demonstreze acest lucru și la alegerile locale. Mă aștept la un rezultat record din partea PNL, mă aștept să aibă mai multi aleși locali, primării decât au avut vreodată în ultimii 30 de ani. PSD ocupă peste jumătate din pozițiile din administrația locală și mă aștept să nu mai ocupe jumătate. Există tot felul de sondaje care arată votul politic, dar la locale contează și persoana candidatului. Așteptarea mea este ca PNL să obțină cele mai multe mandate pe care le-a obținut vreodată”, a declarat Klaus Iohannis, la conferința de presă din 9 septembrie.