Reacția Kievului la mobilizarea militară parțială din Rusia: „Tiranul a lansat procese care îl vor îngropa”

Reacția Kievului la mobilizarea militară parțială din Rusia: Tiranul a lansat procese care îl vor îngropa”
Foto: pixabay.

Primarul Kievului a venit cu o reacție pe canalul său de Telegram, privind anunțul făcut de Putin despre mobilizarea militară parțială a cetățenilor ruși. Acesta este sigur că mobilizarea anunțată și amenințările nucleare nu îl vor ajuta pe agresor în dorința sa de a cuceri și distruge Ucraina și ucrainenii, scrie nv.ua.

Reacția Kievului la decizia Kremlinului

„Tiranul a lansat în sfârșit procese în țara lui, care îl vor îngropa. Și lumea civilizată trebuie să înțeleagă în sfârșit că răul trebuie distrus radical și nu să vorbească despre „ discuții de pace ” fantomatice, a afirmat Kliciko, citat de tv8.

Totodată, cu un mesaj a venit și secretarul Consiliului Național de Securitate și Apărare al Ucrainei, Aleksei Danilov, care a comentat ironic decizia lui Vladimir Putin de a anunța o mobilizare parțială.

Planul lui Putin – Triunghiul Bermudelor

„ Despre ultimele declarații. Planul lui Putin Triunghiul Bermudelor – un program cuprinzător pentru utilizarea rușilor: evaziunea de mobilizare – închisoare – PMC Wagner. În continuare: frontul ucrainean – lichidare – Lada albă, ” a scris Danilov despre Planul lui Putin.

„Presa rusă anunță că la câteva minute după discursul lui Vladimir Putin au fost cumpărate toate biletele de avion de astăzi dinspre Moscova spre Instanbul și Erevan, capitala Armeniei”, scrie euronews.ro.

Urmăriți B1TV.ro și pe