Româncă arestată în Italia, după ce și-a bătut concubinul cu tigaia. Bărbatul a avut nevoie de 100 de zile de îngrijiri medicale

Româncă arestată în Italia, după ce și-a bătut concubinul cu tigaia. Bărbatul a avut nevoie de 100 de zile de îngrijiri medicale
Româncă arestată în Italia, după ce și-a bătut concubinul cu tigaia. Bărbatul a avut nevoie de 100 de zile de îngrijiri medicale, sursă foto: captură YT

O româncă de 38 de ani a ajuns în arestul poliției din Italia după ce, luni la rând, și-a terorizat concubinul. Bărbatul a avut nevoie de 100 de zile de îngrijiri medicale după atacurile femeii. Deși avea ordin de restricție, ea s-a întors la locuința victimei sale, ceea ce a trimis-o după gratii.

Femeia și-a terorizat concubinul și a încălcat ordinul de restricție

Românca arestată în Italia locuia cu bărbatul în vârstă de 45 de ani la Sissa Trecasali, Provincia Parma. Naționalitatea bărbatului nu a fost dezvăluită de anchetatori.

Din februarie 2022, el a ajuns de mai multe ori la spital cu răni pe corp, după ce a fost lovit în cap cu diferite cratițe, dar și bătut și mușcat de genunchi de iubita româncă.

După ce nu a mai putut suporta agresivitatea femeii, anul trecut, în decembrie, bărbatul terorizat a reclamat-o la poliție și a reușit să obțină un ordin de protecție împotriva femeii, notează Gazetta di Parma.

După ce au colectat mărturiile și rapoartele medicale, au informat autoritatea judiciară.
La 26 decembrie, femeia a primit un ordin de restricție.

Româncei i-a fost notificată măsura preventivă de îndepărtare personală de la domiciliul familial cu interdicția de a se apropia la mai puțin de 500 de metri de bărbatul terorizat.

Poliția însă a fost informată marți, 24 ianuarie, că femeia s-ar fi întors la locuință. Astfel că un control la locuința bărbatului a dezvăluit că, într-adevăr, femeia se afla din nou acolo, contrar ordinului de restricție.

S-a stabilit că aceasta a plecat din casă imediat după anunțarea măsurii și a revenit la scurt timp după aceea.

Pentru a-l opri pe bărbatul de 45 de ani să ia contact cu persoane din afară, a deconectat firele de la interfon și de fiecare dată când bărbatul răspundea la telefon, ea l-a constrâns să spună că nu poate deschide ușa și că este singur în casă.

La finalul formalităților, românca a fost arestată în Italia pentru încălcarea acelui ordin de restricție, potrivit Adevărul.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:08 - Președintele CNCD, despre scandările xenofobe de la meciul Sepsi – FCU Craiova: „Stadioanele nu sunt un loc în care să permitem astfel de comportamente de incitare la ură și discriminare” (VIDEO)
23:36 - Șercan, despre Ciucă, Bode și restul plagiatorilor: Ei încearcă să-și poleiască incompetența cu titluri academice obținute prin fraudă, apoi sunt dispuși să demoleze principii și instituții pentru a șterge orice responsabilitate (VIDEO)
22:42 - Ramona Bruynseels s-a înscris în AUR. Ea a candidat în 2019 la președinție din partea formațiunii lui Dan Voiculescu și a spus în campanie că România și Rusia sunt „împreună parte a NATO”
22:18 - DSU a lansat versiunea actualizată a aplicaţiei destinate protecției civile. Raed Arafat: Oamenii să o studieze nu în timpul dezastrului, ci înainte, să vadă cum pot beneficia de ea cât mai mult posibil (VIDEO)
21:33 - Raed Arafat: Lumea a fost avertizată privind codurile de ninsori. Călătoriile trebuiau limitate / E greu de intervenit când e viscol deoarece „tu scoți zăpada și vântul o adune înapoi” (VIDEO)
21:08 - Bărbat arestat după ce a şantajat o femeie cu publicarea de imagini compromiţătoare. Câți bani i-a dat victima
20:47 - Patronul clubului Sepsi: Suporterii Craiovei au scandat numai lozinci rasiste și xenofobe, inclusiv împotriva lui Adrian Mititelu. Au venit pentru scandal
20:15 - Alegeri în Austria Inferioară: Partidul lui Nehammer a luat 39,9%. Formațiunea extremistă FPO se situează pe locul al doilea
19:38 - Întâlnire a liberalilor la Vila Lac, în contextul tensiunilor cu PSD. Nicolae Ciucă le-ar fi spus PNL-iștilor că „rotația se va face ca în protocol” și că „Guvernul a fost performant”
19:00 - Meci de coșmar pentru Ciprian Tătărușanu. Nota primită de român după ce a încasat 5 goluri de la Sassuolo