Rușii au bombardat din nou regiunea Harkov. Reacția lui Zelenski (video)

Rușii au bombardat din nou regiunea Harkov. Reacția lui Zelenski (video)
Foto: captura video.

Forțele armate ale Federației Ruse au bombardat din nou regiunea Harkov. Atacul aerian a avut loc miercuri seara. În urma acestuia trei persoane au decedat și zece au fost rănite.

Update, 23.30: Numărul persoanelor decedate,  în urma atacului de la Harkov a crescut de la trei la șase. Rușii au lansat rachete și au lovit clădirea unui cămin.

Oleg Synegubov, șeful Administrației Militare Regionale Harkiv, a raportat acest lucru pe Telegram.

„Din păcate, numărul morților și răniților ca urmare a bombardării localități Saltovka a crescut: șase persoane au murit, 16 au fost rănite”, a precizat oficialul ucrainean.

Trei persoane au decedat

Așadar, pe pagina sa Telegram, președintele Administrației Militare Regionale Harkov, Oleg Sinegubov, a precizat că ocupanții au lovit din nou în localitatea Saltovka (regiunea Harkov).

„Și din nou în infrastructura locativă… Conform informațiilor preliminare, două persoane au murit și zece au fost rănite”, a spus el.

Atacul rușilor a provocat un incendiu. Pompierii și salvatorii intervenind la fața locului.

La rândul său, primarul din Harkov, Igor Terekhov, a precizat că cele trei persoane au fost omorâte dintr-o lovitură.

„Când auzi de Saltivka din Harkiv, te doare din nou. Durere pentru toată Ucraina. Durere pentru Harkov.
Atacul cu rachetă… Într-un cămin… Clădirea a fost distrusă. Stabilim numărul exact de morți și răniți. Un atac josnic și cinic asupra civililor care nu are nicio justificare și demonstrează neputința agresorului. Nu vom ierta, ne vom răzbuna”, spune liderul de la Kiev, Volodimir Zelenski.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră