Scandal de hărțuire sexuală în SUA! Șeful Fox News, acuzat că a concediat o prezentatoare care nu i-a răspuns la avansuri

Scandal de hărțuire sexuală în SUA! Șeful Fox News, acuzat că a concediat o prezentatoare care nu i-a răspuns la avansuri
foto: variety.com

Un scandal care ar putea avea implicații foarte puternice în ceea ce privește viața corporatistă americană zguduie Statele Unite ale Americii, arată zf.ro.

Mai exact, șeful canalului Fox News, Roger Ailes, este acuzat de o fostă prezentatoare că ar fi hărțuit-o și, din cauză că nu i-a răspuns avansurilor, a fost concediată. Este vorba de despre Ghetchen Carlon, care, prin acuzațiile sale, a lansat unul dintre cele mai mari scandaluri de hărțuire sexuală.

"Am fost dată afară pentru că am refuzat să întreţin relaţii sexuale cu şeful meu, ceea ce a dus la hărţuire şi la un tratament total neadecvat în redacţie", a explicat aceasta.

"Alies a retaliat puternic împotriva mea şi mi-a sabotat cariera pentru că i-am respins avansurile sexuale şi m-am plâns de hărţuire sexuală", a adăugat fosta prezentatoare Fox News.

Alies, unul dintre cei mai mari moguli media din SUA, a spus că "Dacă tu şi cu mine am fi avut o relaţie în urmă cu mai mult timp, acum erai mult mai bine, la fel şi eu". El a adăugat că "uneori problemele se rezolvă aşa".