“Se spală bani în Ambasada Moldovei din Rusia”. Cine face aceste afirmații grave și care este secretul din spatele lor

“Se spală bani în Ambasada Moldovei din Rusia”. Cine face aceste afirmații grave și care este secretul din spatele lor
Foto: noi.md

Dezvăluiri incredibile cu privire la Ambasada Moldovei din Rusia unde se întâmplă lucruri ce încalcă legea. Mai exact, se pare că la Ambasada Moldovei ar exista un centru de spălare de bani care provin din scheme ilegale.

Se pare că de acest lucru ar fi puși la curent și mai mulți oficiali din cadrul altor ambasade.

Renato Usatîi, liderul Partidului Nostru, este cel care a făcut aceste dezvăluiri în cadrul emisiunii Interpolde la TV7, potrivit știripesurse.

Acesta a precizat că centrul de spălare de bani din Republica Moldova a fost plasat în cadrul Ambasadei Moldovei din Rusia din motive de securitate.

„În Ambasada Moldovei în Rusia există o grupare care se ocupă de gestionarea banilor ilegali. Centrul de spălare a banilor în Republica Moldova se află anume acolo din motive de securitate. Pentru a face percheziţii în acea instituţie, MAE rus ar trebui să ceară pe cale diplomatică acordul Ministerului de Externe din Moldova. Până vor avea loc toate procedurile diplomatice, acest centru va pleca de acolo şi nu va mai exista nici urmă a acelor oameni. Până vor veni mascaţii vor fi schimbate până şi tapetele, nemaivorbind de serverele unde este stocată informaţia”, a spus Usatîi adăugând că în această afacere este implicat omul de afaceri Timotin, dar şi un cetăţean moldovean reţinut recent în Taiwan.

Tags:
Ultima oră
23:10 - Ludovic Orban: Chiar în varianta în care Cîțu câștigă Congresul, nu va mai rezista foarte mult în funcția de prim-ministru
23:05 - Povestea orașului din Ungaria, unde dansul tango a fost interzis timp de 100 de ani
22:57 - Marcel Ciolacu: O să vedeți ce se pupă Dan Barna și Florin Cîțu după ce trec congresele. Ați văzut câine plecând de la măcelărie!? / Le cerem de fiecare dată să treacă „Fără penali în funcții publice”
22:44 - Florin Cîțu, despre înțelegerile cu Ludovic Orban: „S-a spus doar atât, că dacă voi candida la președinția PNL mă va contracandida”
22:32 - Președintele Klaus Iohannis, discuție cu secretarul general al OIF despre colaborarea în domenii precum educația și cercetarea
22:29 - Ludovic Orban: Președintele României nu poate constituțional și nici moral să manifeste parti-pris pentru un candidat sau altul. Ar genera efecte profund nocive atât în PNL, cât și în opinia publică
22:12 - Florin Cîțu, despre creșterea prețului la energie electrică: Vom avea grijă ca această creștere a prețurilor la energie să nu impacteze foarte mult cetățenii (VIDEO)
22:11 - Florin Cîțu, despre reluarea negocierilor cu USR: „I-am tot chemat, dar să nu vină cu AUR. Niște parteneri care se asociază cu niște extremiști, plâng după voturile celor de la PSD”
21:51 - Florin Cîțu: Ministerele la care avem probleme serioase cu risipa banului public nici n-au făcut reorganizarea. Nici la Transporturi și nici la Economie nu au fost programe de reformă serioase (VIDEO)
21:44 - Premierul Florin Cîțu: „Congresul PNL se va desfășura în condiții de legalitate” / „Nu ar trebui să existe niciun fel de restricții pentru persoanele vaccinate”