Serbare la o școală din Rusia – Elevi de clasa a III-a, mărșăluind cu arme de jucărie: „Suntem ruşi, Dumnezeu este cu noi!” (VIDEO)

Serbare la o școală din Rusia - Elevi de clasa a III-a, mărșăluind cu arme de jucărie: „Suntem ruşi, Dumnezeu este cu noi!” (VIDEO)
Foto: instagram.com/vsevolodovskaia_shkola_42/

Imagini șocante din orașul rusesc Vsevolodovo, situat la 50 de kilometri de Moscova. O școală a organizat o ”miniparadă militară” de Ziua Victoriei sovietice în cel de-al Doilea Război Mondial.

Elevii de clasa a III-a au mărșăluit cu arme de jucărie în timp ce cântau: „Suntem ruşi, Dumnezeu este cu noi!”.

Serbare la o școală din Rusia – Elevi de clasa a III-a, mărșăluind cu arme de jucărie: „Suntem ruşi, Dumnezeu este cu noi!”

Elevi mărșăluind cu arme de jucărie, într-o școală din Rusia

„Momentul e dedicat Zilei Victoriei şi e un eveniment anual de trecere în revistă”, a declarat Elena Karpacheva, director adjunct al Şcolii Nr. 42.

Aceasta a mai ținut să precizeze că niciun părinte nu s-a împotrivit ideii ca elevii să mărșăluiască având arme de jucărie în mâini.
Evenimentul a avut loc pe fondul militarizării în creștere a tinerilor ruși.

În 2015, președintele Vladimir Putin a pus bazele unei mișcări militare și patriotice numită „Armata tinerilor”, iar autoritățile au început să trimită minorii delincvenți în tabere de reeducare militaro-patriotică.

Mai multe rapoarte indică faptul că tot mai mulți elevi sunt învățați să mărșăluiască și să asambleze armele.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
23:50 - Gest grosolan după remiza lui CSA Steaua cu Șelimbăr. Ce a făcut un oficial al roș-albaștrilor la finalul partidei (VIDEO)
23:34 - Germania va livra Ucrainei un sistem avansat de apărare antiaerină în următoarele zile. Christine Lambreht, vizită surpriză la Odesa
23:14 - Un oficial ucrainean a distribuit imagini de la Revoluția Română din decembrie 1989: „Într-o zi, sper că în curând, rușii îi vor face lui Putin ceva similar cu ce i-au făcut românii lui Ceaușescu” (VIDEO)
22:51 - Ion Petrescu: Dacă retragerea rușilor din Liman prefațează o posibilă folosire a armei nucleare tactice în zonă? / Analistul militar, pe B1 TV, despre cele trei zone ucrainene posibile pentru un atac nuclear rusesc (VIDEO)
22:20 - Bombardiere rusești capabile să transporte rachete de croazieră și arme nucleare, detectate în apropiere de Finlanda
21:49 - Claudiu Năsui: Virgil Popescu ne spunea înainte de război să stăm liniștiți că o să ne vină gaz prin Nord Stream 2 / Ciolacu și Ciucă nu înțeleg economia suficient cât să înțeleagă că nimeni nu o să facă pierderi voluntare (VIDEO)
21:20 - Un bărbat de 47 de ani a murit prins sub un tractor, în județul Vaslui
21:07 - Vasile Dîncu (MApN), la Chișinău: NATO nu caută o confruntare cu Rusia / România sprijină concret Republica Moldova în depășirea greutăților generate de criza energetică
20:43 - Două persoane au leșinat după ce ar fi fost ținute aproape o oră într-un avion Wizz Air rămas la sol în Suceava. Aeronava nu a mai decolat, iar pasagerii nu aveau aer condiționat și nu puteau ieși
20:16 - Cel mai bun lunetist din lume se întoarce în Ucraina, cu sarcină nouă: „Vreau să fac mulți Wali dintr-un Wali”