ŞOC: Critici şi atacuri dure la adresa lui Meghan Markle din partea propriului tată. Nu o să îţi vină să crezi ce spune Thomas Markle

ŞOC: Critici şi atacuri dure la adresa lui Meghan Markle din partea propriului tată. Nu o să îţi vină să crezi ce spune Thomas Markle

Nu este prima dată când Meghan Markle este dur criticată în presă de tatăl ei, iar decizia de a renunţa la titlurile regale a stârnit o reacţie controversată din partea lui Thomas Markle.

Deşi ar fi trebuit să fie cea mai apropiată persoană de Meghan, mai ales în această perioadă delicată,tatăl einu a ratat ocazia şi a oferit un interviu pentru Channel 5. Thomas Markle nu a ezitat să îşi exprime dezamăgirea faţă de decizia foştilor Duci de Sussex. Acesta estede părere că fiica lui şi soţul ei, Harryau un comportament neadecvat şi au reuşit în scurt timp să transforme Familia Regalăîntr-un „supermarket cu coroană”, potrivitDailymail.com.

„Este dezamăgitor, ajunsese să trăiască visul oricărei fete. Fiecare își dorește să devină prințesă, ea a devenit. Acum renunță la tot, pentru bani. Trei milioane de dolari și o casă cu 26 de camere nu le-a fost de ajuns. Este stânjenitor pentru mine. Când s-au căsătorit, știau că au o obligație. Obligația de a fi parte din Familia Regală. Este una dintre cele mai mărețe și longevive instituții, iar ei au distrus-o, au transformat-o într-un Walmart cu o coroană. Nu ar trebui să facă așa ceva, este ridicol.”a declarat Thomas Markle pentru Channel 5, după cum relatează Verdict.ro.

În acest weekend, Regina Elisabeta a II-a a făcut public anunţul pe care îl aştepta întreaga lume: Ducele şi Ducesa de Sussex îşi vor pierde titlurile regale şi nu vor mai putea accesa bani publici. Totodată ei trebuie să restituie banii primiţi pentru renovarea reşedinţei regale,Frogmore Cottage.