Soțul interpretei de muzică populară Biatrice Duca a murit în accidentul de la Iași. Arista a transmis un mesaj emoționant: „Cu sufletul sfâșiat de durere, amândouă îi promitem…”

Soțul interpretei de muzică populară Biatrice Duca a murit în accidentul de la Iași. Arista a transmis un mesaj emoționant: „Cu sufletul sfâșiat de durere, amândouă îi promitem...”
Foto: Facebook @ Biatrice Duca

Biatrice Duca, îndrăgita interpretă de muzică populară, și-a pierdut soțul în gravul accident rutier de la Iași și a transmis un mesaj emoționant după tragedia în care au pierit patru persoane.

Un accident teribil s-a produs în această săptămână la Iași, acolo unde o șoferiță a intrat cu autoturismul într-o dubă în care se aflau șapte muncitori, dintre care doar trei au supraviețuit impactului. Femeia care ar fi provocat accidentul, Adina Iuliana Ghervase (39 de ani), ar fi fost sub influența alcoolului în acel moment, iar între timp a fost reținută de polițiști, potrivit Spy News.

În tragedie și-a pierdut viața și soțul lui Biatrice Duca, care a transmis un mesaj emoționant pe Facebook după pierderea soțului. Fiica lor urmează să dea luni examenul de Bacalaureat și dorește să îl facă mândru pe tatăl ei.

Biatrice Duca: „Azi, cu sufletul sfâșiat de durere, amândouă îi promitem că vom merge înainte”

„De astăzi viața mea nu va mai fi la fel…Am avut cel mai iubitor soț care ar fi putut exista vreodată, poate nici nu am meritat toată iubirea și devotamentul pe care ni le-a oferit mie și fiicei noastre. Azi, cu sufletul sfâșiat de durere, amândouă îi promitem că vom merge înainte și vom ajunge acolo unde știm că și-ar fi dorit să ne vadă. Noi am fost rațiunea lui de a trăi, acum el va fi cel pentru care noi vom merge înainte, înfruntându-ne durerea și dorul. Nu te vom uita niciodată și știm că ne vei veghea mereu de acolo de sus! Te vom iubi mereu!”, a scris artista pe Facebook.

Urmăriți B1TV.ro și pe