SUA: O femeie care nu știa că e însărcinată a născut în avion, la peste 9.000 de metri altitudine

SUA: O femeie care nu știa că e însărcinată a născut în avion, la peste 9.000 de metri altitudine
Foto: Lavinia T Mounga / Twitter

Lavinia Mounga, o tânără din Statele Unite, a avut parte de surpriza vieții când, aflată într-un avion, au apucat-o durerile nașterii. Femeia nu știa că e însărcinată. Ea a născut un băiețel sănătos, fiind ajutată de pasageri și membri ai echipajului.

O femeie din SUA a născut în avion

Mounga se afla într-un avion care decolase din Salt Lake City cu destinația Honolulu, Hawaii. La un moment dat, au început contracțiile. Femeia a adus pe lume un băiețel, pe care-l cheamă Raymond Kaimana Wade Kobe Lavaki Mounga notează Daily Mail.

„Așa cum probabil ați auzit majoritatea dintre voi, un copil s-a născut la bord, să o aplaudăm pe mama. Felicitări!”, a spus managerul echipajului de cabină, potrivit unui clip urcat pe TikTok de o pasageră pe nume Julia.

La aterizare, personalul a ajutat-o pe mamă să plece într-un scaun cu rotile și să fie transportată într-o ambulanță.

„Copleșită în cele mai bune moduri”, a scris tânăra pe Twitter, după ce povestea ei a devenit virală pe internet.

Tatăl bebelușului l-a catalogat pe acesta drept „un miracol”. El a ținut să le mulțumească celor din avion care a ajutat-o pe femeie să nască și a precizat că speră să fie „cel mai bun tată”.

„Pentru cei care se întrebau cum a putut să zboare în al treilea trimestru, am stat lângă tatăl ei în avion și el a spus că nici nu știau că este însărcinată”, a explicat Julia într-un comentariu.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
08:15 - Moment incredibil la Săptămâna Modei de la Paris. Un lichid stropit pe un manechin s-a transformat în rochie
08:09 - Circulaţie îngreunată pe mai multe drumuri din ţară
07:57 - Imagini de groază din Iran: Un polițist, lovit violent cu picioarele de mai mulți protestatari (video)
07:38 - Momentul în care militarii din Azerbaidjan împușcă fără milă un grup de soldați armeni, luați prizonieri (video)
07:18 - Volodimir Zelenski anunţă eliberarea a două localităţi din regiunea Herson
23:54 - Dan Șucu, fericit că a ales să investească la Rapid: „Este în mod cert o alegere cât se poate de bună”
23:37 - Consilierii lui Biden și Erdogan au avut o întâlnire neanunțată, la Istanbul. Discuții SUA – Turcia despre aderarea Finlandei și Suediei la NATO, dar și despre anexările rusești
23:11 - Cota apei în lacul de acumulare Tăul Mare a scăzut cu 40 de centimetri, anunță ISU Alba. Peste jumătate dintre persoanele din zona de risc din Roșia Montană au refuzat evacuarea (VIDEO)
22:47 - Cristian Preda: Eu dau în scris că Nicolae Ciucă a plagiat într-un mod grosolan. Există numeroși membri ai PNL foarte nemulțumiți că au în fruntea Guvernului și a partidului un om care a plagiat (VIDEO)
22:12 - Cristian Preda îi cere lui Nicolae Ciucă, acuzat de plagiat, să trimită o copie a tezei de doctorat la CNATDCU spre verificare / Decanul a mulțumit B1 TV: A fost singurul post prezent la protestul de la Ministerul Educației (VIDEO)